新四台

USB新天地 - 樓上骨同好同樂會(延續狗仔師兄的精神)

中級會員

樓主可5可以pm 狗哥推介果2位囡囡 contact

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +5 貢獻 +5 信賴 +5 收起 理由
kwuntongusb + 5 + 5 + 5 + 5 已經pm

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

條野太郎 發表於 2022-6-19 17:04
睇完咁多師兄報告我都走左去深水埗試娜娜。
簡短講一下:
相頭唔差,白淨眼大大似30中樓下。

請問囡囡有冇廣告?
有飽磨棍好爽喎
回復

1萬

論壇元老

kwuntongusb 發表於 2022-6-20 12:47
要補充少少,因為yy 同夢夢都冇落廣告,有興趣嘅師兄可以去門口抄電話,如果懶得去抄,我最後今日還可以 ...

唔知師兄可以分享夢夢電話?感激

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +5 貢獻 +5 信賴 +5 收起 理由
kwuntongusb + 5 + 5 + 5 + 5 已經pm

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

魚拉突拍拍拍 發表於 2022-6-20 17:10
囡囡:桐桐 地點:群星 相頭:9/10 (好似 Asha) 身材:8/10 (對上一次去 半年前 肥左小小) 翻食指數:8/10  ...

By the way, 隔離台唔見咗群星 Fiona 廣告…
回復

金牌會員

kwuntongusb 發表於 2022-6-20 06:46
為祝賀「我諗」師兄新帖開張,亦是自己最後一天在新四論壇,破例再次出返個報告吧

囡囡 : YY

多謝狗仔兄臨別推介,請pm YY/夢夢 contact 給我。祝生活愉快!

評分

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

Peter6uger 發表於 2022-6-20 04:20
咁又唔係冇得玩.
當年冇咁多惡意出國嘅國貨, 有幾多大型泡菜店㗎!

韓妹好似幾多假野 樣同波
但好似幾淫
回復

高級會員

國產淩淩漆文西 發表於 2022-6-20 23:43
韓妹好似幾多假野 樣同波
但好似幾淫

食咗咁多年無可否認有真有假但又唔覺好多假波.
樣就算整容,唔會好似D早角嗰D一眼已覺得好假同好核突.

淫又唔覺好淫,但服務就真係多數都做到足. 同你沖諒洗得好仔細. 有D店有table shower.
有時你晚飯時間去,如果唔多客,佢哋試過叫你留低食飯.因為每間店都請一,兩個oh ma照顧D女女. 佢哋會煮韓式泡菜炒飯,同炸雞.
回復

8萬

高級元老

論壇元老最佳新人

以此報告向狗仔師兄作最後的謝意及告別,亦係對夢夢服務嘅肯定

見狗仔師兄誠意推介,當然毫不猶豫地立即試食啦
今次就試左夢夢先

名稱: 夢夢
地區 : 觀塘
地址 : 金橋4樓7B
新四網址 : NA
家用 : $400 (60分鐘) + $100 (BM)
返食指數 : 8.5/10 (我就諗住下星期,再搵佢)

樣貌 7.5-8/10 : 樓上骨嚟講,絕對係個可人兒,而且佢成日笑,望住佢真係無哂壓力同煩惱。可能同樣係重慶姑娘,佢嘅style有幾份似五寶miu miu。
(鐘意囡囡笑嘅師兄,自動地加多0.5分。)

身材 8.5/10 : 市場少有剛剛好嘅身形,因為太瘦的話就唔好攬,太肥就無性趣,囡囡身形就係o岩o岩好。雖然波波唔算好大,但絕對夠玩同補鈣

一沖完涼出嚟,見夢夢已經企左係浴室門口,拎住條一次式毛巾幫我抹身,真係非常底讚。
Part 1: 7.5/10 唔係大師級或重炮級,但我個人覺得係鬆到,而且可以用兩個字形容「舒服」。而且非常用心,完全無欺場。(當然追求拆骨及重炮級嘅師兄,或者骨精就未必o岩啦)

推油方面,我只可以用三個字形容,就係「更舒服」。佢真係照顧哂我全身,除左腳板底之外,其他所有部位(當然包括袋袋同小弟弟)真係無一個位置係無推到。

佢嘅BM我強烈建議一定要試(雖然唔係全清,除剩底底)。佢真係連袋底都BM埋,連我袋袋都感受到佢兩粒的嘅衝擊(小弟做過咁多次BM,只有兩個囡囡係BM埋我袋底,夢夢就係其中一個)。臨轉身前,佢突然綴左我條頸一下,又從後面錫左我塊面幾下,真係girl feeling爆哂燈。

Part 2 : 8.5/10 到轉身,我忍唔住攬實佢,瘋狂補鈣。(話就話瘋狂,我都會錫住囡囡,留過好印象俾佢嘅)。 之後佢就怕怕醜醜咁,一邊錫我粒的,一邊溫柔同有技術咁幫我套弄小弟弟。佢知我鐘意錫波波,就得登企係我身邊,我一隻手攬住佢,另一隻手伸入去佢條底底摸佢混圓嘅pat pat,個口就當然唔停咁補鈣啦,真係未試過咁忙。係三重享受衝擊下,我好快就射哂啲子孫俾佢啦。之後佢仲好溫柔咁叫我休息下先,慢慢先沖涼,一啲都無摧我。(其實個陣已經過哂鐘,呢下又係底讚)

總結: 夢夢係兩part 都唔錯嘅囡囡,尤其part 2更為優勝。如果想搵個年青可人兒,一面享受佳人肉體及按摩之樂,另一方面想忘卻煩惱及減壓,夢夢絕對係不二之選。

P.S. 唔肯定係咪個個都有BM,要尊重囡囡,莫強求呢。

評分

參與人數 16威望 +228 金錢 +227 貢獻 +228 信賴 +228 收起 理由
Snowman + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Yousexing + 15 + 15 + 15 + 15
Stevewong + 15 + 14 + 15 + 15
newboyho + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
samsam348 + 8 + 8 + 8 + 8 真實報告
manc + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
gnuelsamoht + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
5691 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
25881235 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Kwkwkw654 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Lalasang + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hermann + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
gentleman + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
sky0413 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
newguy + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25

查看全部評分

回復

高級會員

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-6-21 00:28
以此報告向狗仔師兄作最後的謝意及告別,亦係對夢夢服務嘅肯定

見狗仔師兄誠意推介,當然毫不猶豫地立即試 ...

請pm 夢夢contact. 謝謝!
回復

8萬

高級元老

論壇元老最佳新人

newguy 發表於 2022-6-21 01:15
請pm 夢夢contact. 謝謝!

已pm給師兄
回復