新四台

查看: 1064|回復: 6

RX 奶貓醬 我們一起學貓叫

2萬

論壇元老

#hgreport

1) Name of Agent * :RX

2) 囡囡名稱/代號 * : 712 奶貓醬

3) 家用: 1600+1000 一千蚊係補償返畀佢上一個客欺負嘅時候退返嘅錢)

4) 囡囡樣貌評價 * :  9.5 / 10
目測年齡組別 (幼幼/姐幼/姐姐) * :姐幼
評語 : 曾經看過一本小說,世界から猫が消えたなら,就算所有貓消失了,呢一隻奶貓醬一定要好好保留。
因為我哋可以一起學貓叫我們一齊喵喵喵
講返正題,晏晝雙飛完,返屋企先發過原來奶貓醬今日嚟咗,雖然好似有啲攰但係都係細佬戰勝大佬 食完飯做完gym拿拿聲僕到去 伴隨著熟悉嘅叮噹聲耳邊傳來房間入面獨特嘅高踭鞋同地下碰撞嘅聲音, 房門門打開之後
我:哇 Holy shit You are so Noble
奶貓醬:Really
我:Do we need to speak english
奶貓醬:我的英文不太好
一邊講一邊用我充滿住體溫嘅手拖住阿女行埋梳化邊。
完完全全同廣告上100% 講錯咗應該係真人仲靚過上鏡, 3/7面係同100好似樣
平時我都會形容下女仔個樣不過大家睇廣告就得㗎喇

5) 囡囡身材評價 * :  8.99 / 10
波路 (A,B, etc.) &係唔係真波 (/唔係) * : C級真波 乳頭微粉紅,最正喺右邊Lin頭喺凸 左邊喺凹但兩邊都喺好敏感,輕輕用條來回輕掃,已經立即有充血嘅感覺 睇不到刹那之間已經硬起來。雙手都有紋身 好靚好有故事性 同我呢個全身紋身嘅阿伯真係相映成趣
全新果然係青春嘅肉體皮膚好白滑白裏透紅阿女特登剃曬啲毛 係一個人工嘅白虎 而且由於年輕,反應同埋水源簡直係好似缺體嘅長江一樣,如果大家用上奶西Plan 都可以令到佢已經高潮跌起至近崩壞嘅邊緣

6) 囡囡服務評價 * :  10/ 10
服務方面真係完全係無可挑剔,
無論係沖涼前嘅熱身交流,令到大家中間冇咗隔膜完全唔使破冰。好似一對情侶黎開房一樣
定係沖涼嗰陣時嘅細心待浴前後波推主動跪地水蕭。好似帝王嘅亨受
或者出到去外面主動捉你去全身鏡前面望住佢喺地下好用心地演奏咁我支牙籤仔 同全身鏡倒影望到佢淫邪嘅表現 嗰一副眼鏡嘅加成之下 的牙籤仔都畀佢吹返硬。
而且奶貓醬係一隻騎力好犀利嘅女仔,策騎嘅功力可以媲美潘頓,一隻脫咗薑嘅嘢馬,女上嘅時候佢唔係淨係上下耳窿仲即前後用埋腹肌真係少啲定力都會畀佢騎爆 而且後生果然係後生女 半場住你每一次當活塞運動都有少量嘅水原流出。真係聽覺視覺觸覺嘅感覺三重襲擊之下 就畀佢騎咗15分鐘之後騎爆咗

車牌 (大中細碰碰車) * : 靈魂女朋友大車

7) 小插曲/特別之處分享 : 本來諗住夠鐘著衫走點知畀阿女捉住傾計,同佢講夠鐘喇喎
奶貓醬:沒事 我覺得哥哥你人好好,我加以加一下你微信嗎
我:可以呀 我叫光頭爸爸
奶貓醬:........

8) 平日進食偏好(幼?服務?大波?etc.):
痴女好服務 GFF有氣質
9) Agent 安排評語 :第一次幫襯雖然要打電話去confirm但都喺一次不錯嘅体驗

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
* 號嘅係建議大家需要填寫,評語則隨心表達
幼幼: 20或以下;姐幼: 2125;姐姐: 26或以上 (純粹主觀目測,無需一定準確)
報告純屬自願分享性質,每個人體會始終各有不同,而且分數或內容必定會有主觀成份,還請大家對分享人士予以包容,不喜勿插

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 4威望 +105 金錢 +375 貢獻 +105 信賴 +105 收起 理由
hgfoodie + 30 + 300 + 30 + 30 精彩內容
Luckyfan + 40 + 40 + 40 + 40 精彩內容
阿修羅 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
hqi + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

塵世間一迷隻迷途的小羔羊
回復

1萬

論壇元老

兔女郎幾吸引

QQ 3449461675 出-售 桑--拿-女 良-家 少-妇 大-学生, 洗--浴 会--所~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-12-10 12:18
回復

中級會員

可以分享聯絡方法嘛
回復

註冊會員

可以分享聯絡方法
回復

金牌會員

Ex居然有正評?呢間嘢出晒名
回復

金牌會員

Mtsoren8822 發表於 2023-12-10 10:50
Ex居然有正評?呢間嘢出晒名

出晒名臭朵
回復