新四台

查看: 5472|回復: 25

佐敦電話預約蘋果

1萬

論壇元老

佐敦電話預約蘋果
$400 - 90分鐘 P1+P2
廣告可在隔離台找到

近排勞動多了,肌肉越來越繃緊,爬了47頁文之後,見到師兄介紹一個重炮手,決定一試究竟

早上wtsapp 預約當日下午,早左半個鐘到,例牌講聲到埗,估唔到可以早點上去,

工作室為一幢商住樓宇,旅館林立,入口比較窄,lift 比較細部,師兄們要花點時間等lift 了
到達工作室樓層,見到蘋果已在工作室外迎接,非常有禮,但走廊充滿大量雜物,比較難行

入房後,房間比較骨子,但請盡量入房後馬上除鞋,因為房間都很乾淨,看得出蘋果是一個愛乾淨的人

之後沖身 (不是澳寶) 及使用一次性抹巾,

P1: 上骨床後,蘋果問甚麼位置比較攰,我叫她集中按背同埋腳,蘋果在我背同腳按了幾下,講左句,靚仔你都好硬下喎,你有幾耐無按呀?

隨後蘋果亦由我肩背開始用手肘同埋大力金剛按壓,期間亦有問係咪好冤? 及後到大小腿位置時,她提議不如用腳踩鬆下先,我當然沒問題啦, 都唔想人家辛苦咖,真係不負佢重炮手既盛名,真係按到標汗,因為腳實在太攰了

之後落油推拿,一邊推一邊叫,真心攞命,之後轉身再推前面,同樣地都係嗌晒救命。

平息過後,開始進入P2,睇完師兄們之前的帖子,對P2 本著沒期望沒失望的態度去面對,果然如師兄們所講,一開始是在床尾進行試探,只要堅持一會,她就會以背對的方坐在身旁,但是沒解甲,有小許格手,但可以摸胸及摸下面,但坐在身旁後,方式亦改為重炮chock,經過一輪重炮式推進,都係發射投降

之後沖身,俾錢,走人,按摩期間,都有數個電話打去預約,師兄們如要預約,應該都早一日比較穩陣了

事後感, P1 可以再去試,不負重炮手之名,但唔好最攰果時去搵佢, 一定會嗌晒救命
              P2 預料之內,如有要求,請不要考慮,比較例行公事

PS: 有師兄在我另外帖子話我寫到某技師DM 同埋話我係打手,我呢 在每一個帖子裡都唔會比較任何技師,可以爬帖睇返,另外我深明打開門口做生意揾食艱難,無必要寫衰對方,我亦從不寫好對方,技師好與壞,何需我去寫? 咸魚青菜各有所好,如果令到各位技師的死忠支持者有所誤會,我在此講聲不好意思

但另外,小弟出帖是要花心機時間精力,同埋都要自己俾錢去試,唔係免費按/ 受邀,請各位指控別人時都想清楚,謝謝!!!

評分

參與人數 13威望 +270 金錢 +270 貢獻 +270 信賴 +270 收起 理由
KK-Kenny + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
ZXCVB3 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
regitxela + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
db614 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
daddydelay + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
angelbaby + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
n141 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容, 清者自清
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
007001 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
dawning + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
hermann + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

試過蘋果兩次, 求揼骨就冇搵錯
回復

1萬

論壇元老

part 1 1定滿足,重炮,part 2 有ching 提過可解甲,ching 有冇試下?
回復

金牌會員

007001 發表於 2023-10-30 00:00
part 1 1定滿足,重炮,part 2 有ching 提過可解甲,ching 有冇試下?

內文講左 無期望, 同埋條女有功夫底, 所以應該明㗎啦
回復

3萬

論壇元老

咁嘅價錢當正骨都抵
回復

金牌會員

P1係主菜!P2係油菜!
回復

2萬

論壇元老

P1P2都係重炮,真係唔係講笑~
回復

1萬

論壇元老

悟空師兄呢份包膠,都描寫得相當細緻,只係呢個蘋果嘅長相就無乜著墨啫!
回復

1萬

論壇元老

daddydelay 發表於 2023-10-30 10:31
悟空師兄呢份包膠,都描寫得相當細緻,只係呢個蘋果嘅長相就無乜著墨啫! ...

Delay 師兄,一言驚醒夢中人, 因為Lee 個報告出既時候又食左我半篇內容,要重新打過,有點燥底下,忘了寫返重要資訊

蘋果容貌娟好,身型有一點豐腴,年紀上約為30中至40頭之間
另有一特色,她會跟隨播放的歌曲,哼起歌來

有師兄提過最好喺第二度打好左然後直接複製過嚟, 咁樣會比較好  發表於 2023-10-30 12:38

評分

參與人數 1貢獻 +15 收起 理由
daddydelay + 15 精彩內容,我欣賞你

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

n141 發表於 2023-10-30 07:38
內文講左 無期望, 同埋條女有功夫底, 所以應該明㗎啦

ching 感表同情,小弟都係頂唔順佢既重炮part2
由2波即刻上4,5波,老野車頂唔順之餘,機器都好易壞

老爺車要好好保養啦  發表於 2023-10-30 12:37
回復