新四台

查看: 3683|回復: 10

好壞參半鴻聯莎莎

高級會員

名稱:莎莎
地區:太子
地址:鴻聯11樓D
價錢:600/90
翻食指數:5/10

放工見有時間,就上網搵囡囡鬆鬆骨,求其搵個就腳嘅就打電話約,囡囡話半個鐘後OK,咁就上馬!約完先再細心睇服務見550包採耳90分鐘都ok喎!咁就放心上去,目測囡囡40中至尾都ok啦!但係就全程兩人都要戴口罩,都冇問題!囡囡就sell採耳,見佢好有信咁!!嗱講真囡囡採耳功夫係ok舒服既,同都幾專業!!但問題就係呢一度,我揀90分鐘plan減咗著衫除衫+沖涼十分鐘,其實就得80分鐘!但係囡囡採耳就用咗35至40分鐘!!結果揼骨就好狂風掃落葉,基本上快手快腳咁揼咗25分鐘倒!就拿拿林出火,最大問題就係打咗五分鐘就叫我要睇住時間加埋佢手有啲攰啦,要我盡快出!我頂,冇聲音導航淨係上下打,五分鐘要出你估我係青頭咩!!勉為其難出咗就拿拿林沖涼!全程85分鐘就出門口!
囡囡唔係話差,如果師兄係好採耳,搵佢絕對ok!!不過叫得樓上骨應該揼骨為主,出火為次採耳就附加啦!!可惜囡囡好似將啲服務調轉咗嚟咁,用咗超過一半時間嚟採耳,結果其他嘢就拿拿淋,講真我就唔多啱,師兄可以自行選擇!!

評分

參與人數 9威望 +140 金錢 +115 貢獻 +141 信賴 +115 收起 理由
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 用心發帖
gnuelsamoht + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Onlyyou + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
hara + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
Tom_Tom + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hardworkman + 10 + 10 + 11 + 10
dawning + 25 + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

我打飛機一定唔找佢,佢好煩.又呢樣又個樣.佢只係得採耳得
回復

禁止發言

回復

高級會員

多謝帥兄分享, 等我知佢邊樣好
回復

3萬

論壇元老

嘩,用咗三十五分鐘採耳,如果book佢兩個鐘採耳咪一個鐘, 邊有咁多耳屎畀佢撩…… 只能夠加分同情師兄
回復

高級會員

如果佢將採耳時間縮短同揼骨拉長迷ok,90分鐘時間太衝忙

評分

參與人數 1威望 +25 金錢 +25 貢獻 +25 信賴 +25 收起 理由
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 我很讚同

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

我十幾年前試過佢, 感覺都係一般
回復

中級會員

搵過佢採耳 如果再搵一定唔出火過隔離食好過
回復

中級會員

狂風掃落葉 果下我笑咗,係咪打機出大技 一招秒殺 哈哈,雖然好采耳,既然P1唔太得,P2都要好返少少先可以,唯有加分同情下樓主
回復

中級會員

將揼骨時間要來采耳,我覺得唔係好化算
回復