新四台

查看: 1039|回復: 5

Aq model—葡萄

2萬

論壇元老

{7-fail, 8-good, 9-excellent, 10-perfect}
1) Name of Agent :Aq
2) 囡囡名稱/代號:葡萄  
3) 家用:1,600
4) 囡囡樣貌評價:  8.5/ 10
⚠️幼幼: 20或以下;姐幼: 21至25;姐姐: 26或以上 (純粹主觀目測,無需一定準確)
目測年齡組別 (幼幼/姐幼/姐姐) * :
✅幼幼 2004年 19歲
評語 :  
-廣告都是女仔本人
-廣告相的7成相頭左右 都認得出
-一頭長黒髮
-青春妹妹氣息,笑容甜美。
-瓜子口面,五觀標緻
-有清純學生妹下海賣肉還債feel

5) 囡囡身材評價: 8+0.5 / 10
波路 (A,B, etc.) &係唔係真波 (係/唔係) *:  
✅ 34B 真波
評語 :
-1.68/43kg
-34B 22 34
-真人比較健康小麥色的肌膚,無廣告咁白淨
-絕對係衣架身材,高瘦美,model外型
-淺啡小乳暈lin頭,好有幼齒feel
-A4腰 無腩
-patpat有啲肉地,幾好推
-44吋走肥幼美腿 (+0.5)又長又滑
-中毛小童鮑,鮑無反,size細,真係要搵窿插,又緊窄

6) 囡囡服務評價:  8.5/ 10
車牌 (大中細碰碰車) * :  大車 口水車
評語 :
叔叔最愛美長腿 女女歡迎任你隊
鮑魚細小又緊窄 最怕你唔黎插
(服務內容、技術)
前言
-見有高幼女上場,當然要試吓摸長腿啦。開門見到高妹就想摸大脾,相頭都係幼cool型,入閘。
-見面打招呼後,女仔都好nice,大家都有傾有講。
^_^侍浴篇
-新女上場,都ok喎,簡單沖水後,攬住我前後波推,高妹係唔同d,可以跟我lin磨lin。又真係幾過癮。
-踎低跟我水蕭,不是新手級,無齒感都舒服的。
-雖未漱口,都大車兩下先。
^_^前戲
-當然先來個餵奶吧,幼幼主動搵粒lin掃我咀,掃到呻吟四起,我又搵小雞磨下妹妹,好玩。
-女仔跟手錫我耳、頸、心口、兩點,再一路向下錫我大脾,再品蕭,不是新手級,無齒感,都有用脷去奶暈棍身,都有一定能力的。
-拍拍女仔轉69,patpat有啲肉。鮑魚細,條脷要搵窿奶,幼幼洞穴緊窄,脷插都頂唔順叫出來。
-叫女仔轉身先,睇到靚女相頭,配以淺粉紅唇膏,好有青春氣息,當然大車脷車口水車用齊啦。
-再一路奶耳仔、頸、加拿大、心口、lin頭。全是女仔敏感點,得閑就用我咀申脷封住佢把咀。
-跟住又係奶西plan,捉住個小童鮑又啜又奶,女仔又呻吟,好好玩。
^_^正場
-傳教士式
最愛呢招,邊插邊大車,雙腳上膊時,又可奶小腿。
-高傳教士式
女仔腰幼、輕身、腳長,呢招抱起佢佢腰來屌很輕鬆,又插得更入,岩我呢啲小蟲。
-鏡前狗仔式
屌高妹,不容錯過。女仔仔雙手扶牆,我扶patpat 插,再捉女仔單手、雙手,女仔從後扶我腰,連體嬰咁屌。望住鏡中的狗男女仆野,好爽。
-床上狗仔式
有啲攰,都係上番床,叫女仔扮狗乸,我起後面怒轟淫穴。交貨俾呢個model 幼幼。

大車牌✅ 波推✅
水消✅ BM&cat bath✅
真波✅食鮑✅
深喉✅69✅
影相❎gff✅
環吹✅口爆✅鴛鴦浴✅

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 4威望 +71 金錢 +251 貢獻 +71 信賴 +71 收起 理由
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
阿修羅 + 16 + 16 + 16 + 16 精彩內容
enjoy111 + 15 + 15 + 15 + 15
hgfoodie + 20 + 200 + 20 + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

身型果然係修長
回復

中級會員

高妹長腿正
回復

中級會員

model身形又靚女
回復

中級會員