新四台

查看: 7709|回復: 29

觀塘群星 大波Fiona

中級會員

新141終於開返,依個女女都係關站前睇師兄介紹先去的!見新141開返那那聲出返個報告先!
已經搵左fiona兩次,但基本上都係差唔多所以一次過講
樣30中左右,皮膚幾好,眼大鼻高面尖,合眼緣,都可以話靚既
身材唔高,瘦底,好大波,廷身,手感一流!彈手!所以點都要試body!唔好慳嗰一百!
技術P1,普通都到位,會一路問你夠唔夠力,同你吹下水咁
P2 body大波已經夠玩!但rrp可以再好d!手勢OK有快有慢,玩旦旦,就咁比佢屠龍了!
無P3
可以返食,女女講粵語同普通話
如果大家覺得ok請加加分,因為舊ac冇左了

評分

參與人數 16威望 +184 金錢 +184 貢獻 +179 信賴 +180 收起 理由
Musketeer + 4 + 4 + 4 + 5 精彩內容
雨中粗野的採購 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
mmfun + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
huijoehuijoe + 5 + 5 + 5 + 5
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
RCMP + 10 + 5 + 5 + 5 精彩內容
newguy + 5 + 10 + 5 + 5 精彩內容
haruka + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
striker44 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
dick5833 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
phead_99 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
寬油仔 + 15 + 15 + 15 + 15
Jimmy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

睇咗呢個報告先留意Fiona
廣告相好吸引!
胸真大!

總家用幾多?
回復

中級會員

hermann 發表於 2022-1-27 15:37
睇咗呢個報告先留意Fiona
廣告相好吸引!
胸真大!

加埋body$500,60分鐘
回復

高級會員

已經加分,洗樓見過,樣一般,nmcot
回復

金牌會員

睇ad相好似唔係好大波咁,anyway多謝ching份report
回復

1萬

論壇元老

廣告相確實吸引,多謝師兄介紹!
回復

1萬

論壇元老

留住資料備用 觀塘比較少去 多謝師兄分享
回復

高級會員

聽落唔錯喎。不過官塘試過幾個都一般般,已經係跟食有好評果啲
回復

高級會員

striker44 發表於 2022-1-28 15:22
聽落唔錯喎。不過官塘試過幾個都一般般,已經係跟食有好評果啲

師兄請問邊幾個?
回復

高級會員

Jimmy 發表於 2022-1-28 15:44
師兄請問邊幾個?

只能講係金僑,其中一個話難約仲要門口冇聯絡方法,好多人等睇。試過一次, part1好機械,死力推令到痛...。part2好啲,但冇啲報告講到咁好,樣貌同年紀都係。唔開名,免麻煩
回復