新四台

查看: 6848|回復: 55

無心插柳搵了翠兒~替工

2萬

論壇元老

名稱 : 翠兒替工
地址 : 深水埗鴨寮街166一樓

星期一想約翠兒,但她回覆返了鄉下過春節,現正大陸隔離中,並介紹她的小師妹替工,話她很漂亮、按摩的。冇乜期望,即管一試。

到了約好時間入閘,見她果然幾靚女,高挑身型,波路唔錯。問價佢話跟翠兒一樣,即4魚60分鐘。 見她確實唔錯,大膽問她有冇全套,她說好少做全套,一陣先。

自取其浴後上按摩床,佢問我邊度比較攰,我話冇乜;她的手骨比較普通,但我志不在此,期間不斷和她交談,佢話冇工開一年,碰啱翠兒放假,就嚟做吓替工,佢都想搵地方繼續做,我話隔離房天娜剛搬出,她說該房已租出。

按吓傾吓,已大半個鐘,我再問她全套好嗎?她點頭,我隨即問價加幾多,她説加300。我話好。

她隨即解甲,露出白滑身軀,走肥細腰幼脚,C波,仲係pink lin,我心大喜,她說只做不吹,我説冇問題。用手幫我起機,啜吓我lin,手法有些生硬,做得少明嘅。我亦手口並用,揸下佢波啜下佢lin,手感非常唔錯,佢話我搞到佢好癢。上套跟住女上狗仔男上一般玩法,不多講了。

今次成功插柳,不論無心定有意,呢位小師妹,我都覺得非常滿意同有成功感,無以為報,唯有出份報告支持吓。供應期有限,約唔到可樂/翠兒,或想試新鮮嘢,可以一試。多謝各位師兄收看。

評分

參與人數 17威望 +244 金錢 +244 貢獻 +248 信賴 +248 收起 理由
Kamille + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
ZXCVB3 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
雨中粗野的採購 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Sinwai + 9 + 9 + 13 + 13 精彩內容
Pencil30 + 15 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Jimmy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
25881235 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Onlyyou + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Shokun27 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Wonderful + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Libogen + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
phead_99 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
寬油仔 + 15 + 15 + 15 + 15
qqhaha + 20 + 20 + 20 + 20

查看全部評分

回復

高級會員

生手全套 呢啲好玩喎
出來玩 就咪扮衞道之士
回復

禁止發言

回復

高級會員

支持新鮮野
回復

金牌會員

新鮮+緬婰+經驗少,完全滿足男人嘅征服慾望
回復

中級會員

新鮮嘢零捨吸引,要去支持下先
回復

2萬

論壇元老

睇今日廣告, 鴨街166只剩可樂一人有廣告
天娜搬福華街
回復

高級會員

師兄回歸先加爆分先,請pm資料,Thanks
回復

2萬

論壇元老

hermann 發表於 2022-1-19 16:44
睇今日廣告, 鴨街166只剩可樂一人有廣告
天娜搬福華街

其實我未揾過天娜,只是月頭揾可樂,有客来電想即時来,可樂話冇位,並引紹C房話有新女到,我才知天娜已搬出。

其實福華街租金仲贵,唉?!
回復

2萬

論壇元老

qqhaha 發表於 2022-1-19 17:02
師兄回歸先加爆分先,請pm資料,Thanks

多謝師兄支持,大家從零開始,cheer!
pls check pm

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 貢獻 +20 信賴 +20 收起 理由
qqhaha + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你

查看全部評分

回復