新四台

查看: 27081|回復: 471

(荔56 Molly) 大大力畀我鋤佢之餘, 佢仲有對大奶奶畀我補鈣

1萬

論壇元老

呢個星期試左呢位囡囡, 依家同大家分享一下。

太子荔56四樓F室 - Molly
廣告link: http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18301

喺今時今日個大環境, 仲收呢啲價錢, 對於我來講真係唔貴了。
$450/30分鐘 算多野玩

阿囡係姐姐組, 樣貌就順眼啦, 如果要十八廿二後生女可以skip。
其實我本人出來玩比較重視要大波, 所以第一眼睇到佢心口對大奶, 加上佢落力sell自己服務好好, 咁佢開價都係$450, 就即管試一次。

佢工作間呈長方形, 都幾大, 係裝修舊少少, 不過佢都執得個房乾淨。

佢見我熱, 仲有檸檬茶一盒奉上。

阿女先服侍我沖涼, 估唔到一樓一沖涼服務可以咁好, 成身上下洗得乾淨之餘, 仲有波推, 喺我要求下送左個水中簫畀我嘆幾野。上到床, 會簡單同我掃下身, 然後阿女就左右開弓食我兩粒提子, 再含啜奶吹服侍我支鐵捧, 錫到真係雪雪聲架, 果然論做愛技巧, 中女真係同後生有好大分別。畀阿女吹到哥哥不行鳥, 阿女或者都發現到我細佬反應變化, 就自動波停喺度, 問我舒唔舒服, 幫我回下氣, 分下心, 之後佢就幫我戴袋, 我就老實不客氣, 男上去一邊揸佢對大波波, 一邊鋤爆佢細妹, 之後轉狗仔後入佢, 再揸實佢個大pat pat係咁推, 推到high high地仲邊鋤佢, 邊打個pat pat, 盡情發洩自己嘅性慾, 最後鋤到自己腳軟軟都未出, 就叫佢轉女上, 好彩轉咁多pose佢都無炸型, 最後我躺平喺張床度, 一邊玩弄佢對大波, 一邊任由佢un到我細佬出野為止。  

論服務同大波, 佢真係贏曬。 如果大家唔介意佢唔係後生女 (當然太子區都好似無乜後生女) 可以搵佢happy下, 分享完畢。

近排自己都玩密左, 係時間畀自己同銀包休息下先。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 37威望 +428 金錢 +431 貢獻 +416 信賴 +395 收起 理由
enjoy111 + 15 + 15 + 15 + 15
wldn + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
Manu3302 + 15 + 15 + 15 + 15
Mingwong9968 + 5 + 5 + 5
DuckDuck + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
smalljj + 11 + 11 + 11
sm002sm + 5
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
new7777 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Libogen + 10 + 10 + 10 + 10
馬糞人 + 15 + 15 + 15 + 15
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
webct502 + 10 + 10 + 10 + 10
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
gordon4141 + 15 + 15 + 15 + 15
siuming23456 + 12 + 11 + 12 + 10
謝祥熙 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
stethoscope + 5 精彩內容
ffonline70 + 5 精彩內容

查看全部評分

on9格言: 行穩致遠, 戒急用忍
回復

1萬

論壇元老

荔56, 我都算成日去, 搵日試下佢服務先
回復

金牌會員

得閒就過去一戰
回復