新四台

查看: 3640|回復: 23

北角 Carol

高級會員

名稱: Carol
地區: 北角馬寶道電話預約
價錢: 600
服務時間: 45
新四網址:冇
翻食指數: 0/10

有英文報告話條女係30中手勢好就諗住去試吓啦,預咗P圖對奶話咗係僭建不過咁大應該可以嘅...問埋全套價錢有喎

去到一開門嘩屌50路師奶肥婆笑住開門一望係煙屎牙!對奶係t裇低下爆出嚟咁濟! 一出聲"你好呀" 係60路呀婆聲音!!!我諗咗兩秒入唔入,又諗起之前中環有個預約呀嬸我掉頭走佢電話+whatsapp恐嚇咗我成晚,又諗下我有個唔錯嘅相好係同一個大廈,揚咗出去我咪唔使再揾相好?!我硬住頭皮入去...

自己沖涼,佢點香燻,啲氣味又唔差喎,趴落將床度同佢講正骨得啦(心諗你環保吹我都未必硬到...)手勢唔差,佢久唔久用佢嘅磁性老牛聲同我吹水,我都係短答佢都知道我唔太想講野。5分鐘後開始推油竟然有驚喜,我竟然舒服到瞓咗覺!!真係樣子唔掂經驗搭救!!

我醒咗嗰下對原來已經攞開咗我patpat條毛巾五指輕輕抓我蛋蛋,舒服程度超班,但係我一諗到我後面抓緊我蛋嘅係呀婆我冇辦法硬起,我即刻話唔使啦我正骨就夠。 沖涼比錢9秒9撤退!!!佢又好心竟然只係收我500...相我唔放出來啦,費事你哋要洗眼扣喉驅風

評分

參與人數 12威望 +147 金錢 +147 貢獻 +147 信賴 +147 收起 理由
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 Noted
單車男 + 8 + 8 + 8 + 8 心表同情
摸根freeman + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
phead_99 + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
雨中粗野的採購 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
zeta_zeta + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
愛腳分子 + 15 + 15 + 15 + 15 深表同情
Luckymoney + 5 + 5 + 5 + 5 心表同情
daddydelay + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
寬油仔 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
qqhaha + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
webct502 + 9 + 9 + 9 + 9 心表同情

查看全部評分

回復

金牌會員

同情分已比...
希望你下次食到好野
回復

禁止發言

回復

高級會員

加同情分,所以好多人對大媽都冇興趣
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

喺以前嘅新四睇過 依家再加多次同情分
所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

高級會員

加同情分支持
回復

高級會員

已加同情分俾你~
好彩佢D 香燻唔係迷暈煙, 如果唔係, 真係人財兩失!
回復

高級會員

師兄呢篇文章令我諗起早兩年喺馬寶道跌錢既經驗,我仲記得個師傅叫jennifer, 而家已經冇做,間房暗暗地都睇得出佢50過外,頭髮稀疏……佢仲要扮到好風騷好有風情咁……佢全程不停話佢啲客比好多錢約佢去酒店,帶佢返屋企,煩到我嗌救命,好彩佢對胸仲ok, 拿拿臨大力渣出咗火就即刻走人,自此我就冇再去馬寶道。

最怕啲吹水怪 阿叔我乜乜乜 果啲  發表於 2022-1-7 22:29
回復

1萬

論壇元老

加分支持師兄!
回復

高級會員

我都試過中上坏間 Thai message, 以為個50多歲泰婆只係開門,点知原來就係佢按, 即刻擇個最平300元只按 plan, 全程大部份時間双手好似在背脊洗牌手勢, 伏到呢, 广告張相應該係廿多年前映
回復