新四台

查看: 8171|回復: 49

A0仔新年第1Q獻俾福樂Amy

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

名稱: Amy
地區: 佐敦
地址: 福樂大廈6E3
價錢時間: 6魚60分鐘(超左八分鐘)
翻食指數: 6.5/10

嗨咁多位新四師兄,又係小弟A0仔嘅包膠時間。喺度先祝各位師兄新年快樂、身體健康、骨運亨通。由於小弟目前只剩番兩位鐵膽:漢威Suki 同 福樂海倫有慾望翻食,而且等食名單只有金冠雯雯,非常冷清,所以小弟就想試下福樂Amy,睇下佢有冇希望成為福樂第二膽。

小弟今日收早,今年又冇出過火,所以趁放break去約Amy七點出個靚火。小弟到樓下果陣係六點五十分,Amy whatsapp話可以上嚟,小弟心諗哇哈哈終於唔使呆等了!

上到去係一位身穿白色連身裙嘅三十中至尾姐姐開門,第一眼覺得係靚女,跟住你懂的,只有第一眼覺得靚,不過都唔差嘅,話哂都略施脂粉。

一開波佢只示意小弟邊度掛衫,跟住小弟就乖乖除哂衫,然後只見佢玩緊電話,如果可以俾杯水就更好。除哂衫Amy就示意小弟去過水。

水夠力,very good。出到嚟叫左杯水飲,跟住就開始P1喇,基本上到目前為止係近乎零交流,除左問「邊到攰啲?」同埋問「岩岩放工?」之外,可能Amy真係比較靜?

成個P1主要係推油,手法係非常之慢,不過冇催眠感覺,而且手法單一,只係照顧到背脊,patpat上面,同埋大小腿,冤痛位同穴位都針對唔太到,除左小腿例牌一定會冤啲,整體嚟講就三個字:唔過癮。

BM之前有個小插曲,喺推腳果陣小弟誤以為Amy用緊個波掃緊其他位(可能係條裙掃到?),小弟問「你係咪用嚟個波掃緊?」,跟住Amy笑死左,話「邊有啊,幻覺嚟架哈哈哈」咁樣,搞到小弟即刻懷疑自己嘅智力,不過好彩咁就破左個小冰。

BM就唔錯嘅,有奶下吹下耳仔同埋係咁用指甲R身體各個部位,就算小弟嫌佢R得大力左啲,都因為小弟怕吱所以可以接受。

由於小弟唔太好BM,所以未BM完已經轉身諗住P2,Amy可以全清不過要加一魚,小弟心諗都就出糧冇所謂所以就決定加錢裝個解碼器,Amy豐滿嘅裸身映入眼簾,雖然美中不足之處係BC波仔,但係佢整體有肉地,係小弟鍾意嘅類型。

我地轉移陣地過大床,呢個時候Amy同小弟講「唔好急慢慢嚟,仲有好多時間,到八點至沖涼都得」,抵讚!基本上Amy全程配合,喺轉換唔同姿勢同埋互相交棒嘅情況下Amy將小弟嘅子孫悉數打出,happy new year!

事後就輪流沖涼,跟住就飲水著衫俾家用,佢話下次收五百益下小弟,不過相信都唔會翻食,因為P1未如理想,佢P2同服務都唔錯嘅,起碼態度唔差,配合度高,鍾意較年輕技師或者豐滿型嘅師兄都可以試下。今次包膠係咁先,多謝收睇,完!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 18威望 +218 金錢 +203 貢獻 +218 信賴 +203 收起 理由
teachan007 + 5 + 5 + 5 + 5 5角分析好專業!
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
mmfun + 10 + 10 + 10 + 10
五十過外 + 8 + 8 + 8 + 8
phead_99 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
quickptc + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Pencil30 + 15 + 15 + 15 + 15 用心發帖
newboyho + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
adm + 10 + 10 + 10 + 10
一夜城 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
sam月日 + 15 + 15 + 15 + 15
striker44 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
gnuelsamoht + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
daddydelay + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容,真實報告
clong8 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
dawning + 15 + 15 精彩內容
wawawa168 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告

查看全部評分

所有未出過包膠嘅用戶
PM攞contact一律唔覆
回復

2萬

論壇元老

頭香呀,海倫之友。
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

wawawa168 發表於 2022-1-3 21:03
頭香呀,海倫之友。

多謝捧場啊 海倫之友 果然海倫福樂第一嘅位置好難動搖到
所有未出過包膠嘅用戶
回復

2萬

論壇元老

寬油仔 發表於 2022-1-3 22:06
多謝捧場啊 海倫之友 果然海倫福樂第一嘅位置好難動搖到

你都係逃不出海倫魔術手「套弄」。
人不犯我,我不犯人。咪阻住本座雅興同囡囡happy
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

wawawa168 發表於 2022-1-3 23:06
你都係逃不出海倫魔術手「套弄」。

永遠逃唔出佢嘅大木瓜就真
所有未出過包膠嘅用戶
回復

2萬

論壇元老

寬油仔 發表於 2022-1-3 23:07

咁你要幫海倫「木瓜豆奶」。

圍她木瓜逗奶 :P  發表於 2022-1-3 23:12
回復

2萬

論壇元老

寬油仔 發表於 2022-1-3 23:07

我就喜歡芯芯手骨手勢多啲啲。
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

wawawa168 發表於 2022-1-3 23:12
我就喜歡芯芯手骨手勢多啲啲。

芯芯手勢勁到嚟緊幾晚好訓左
所有未出過包膠嘅用戶
回復

1萬

論壇元老

即係 唔係6樓有廣告嗰位Amy?
回復

6萬

高級元老

USB公道伯

論壇元老最佳新人

CTK 發表於 2022-1-3 23:34
即係 唔係6樓有廣告嗰位Amy?

就係佢嚟 多謝提醒
所有未出過包膠嘅用戶
回復