新四台

查看: 14607|回復: 211

上Twins Spa搵左長腿Jenny, 同我正正經經揼骨, 意意淫淫打機

1萬

論壇元老

公司 - Twins Spa
地區 - 尖沙咀
名稱 - Jenny
價錢 - $1000
時間 - 60mins
新四廣告 - http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18246

Hi 各位好, 我尋晚落左發利洗樓, 睇唔啱, 行到攰攰地, 去左K11洗個面, 就索性message附近間Twins Spa, 輕輕鬆鬆揼個骨, 出個火就返屋企。見今晚得閒, 就簡單同大家開心Sharing吧!

話說尋晚洗完樓, 睇唔啱, 原本去到5樓同2樓見到幾個鬼妹幾靚, 但有少少驚人妖就無入, 最後行到成身汗, 就走去K11廁所放下水, 洗個面, 由於自己係突登出來玩, 如果自己最後無收獲返屋企, 又好似過唔到自己嗰關, 但洗完發利又真係好鬼熱, 唔想再行, 加上發利尋晚有班學生哥, 學生妹, 喺發利7樓8樓派condom叫人小心愛滋病...令我唔想再上去撞口撞面咁尷尬。喺內心交戰嘅情況之下, 突然諗起附近好多spa場, 不如relax揼個骨, 簡單打個機啦。於是乎, 我就whatsapp呢間spa嘅客服, 問佢有無靚女有空? 客服答我有個新女Jenny, 要唔要試? 識揼骨配大長腿...畀客服講到好似好正, 咪上去試下囉。

上到去撳鐘, 有位囡囡開門, 我話搵Jenny, 佢就話係, 跟手就帶我左我入房。形容下Jenny先, 目測33-34左右, 長頭髮, 高高瘦瘦, 條腿真係有返咁上下長, 雖然Jenny唔係十八廿二, 但整體都係吸引嘅, 加上廣東話溝通, 仲多份親切感, 唔洗煲東瓜咁辛苦。Jenny帶左我入房, 簡單同我確認做咩plan, 見我出曬汗, 就出去雪櫃拎枝冰凍嘅水畀我唞順條氣先啦。

P1 - 我自取其浴去沖身, 然後就上床等Jenny開波, 佢一開始都有例牌問我邊度攰d? 我就話頭先周圍行, 對腳好攰, 佢點頭示意明白之後, 就同我開個背先, 一按落去, 感覺ok, 發揮正常, 而且幾有力度, 絕對唔會好似其他地方spa咁有摸骨情況...而且佢落位都幾準下, 之後再配合佢對長腿同我踩埋個背, 佢不停用運用佢腳趾錐落我啲穴位度, 唔洗一陣, 真係成身鬆曬。到按腳時, 佢知道我頭先話腳攰, 仲刻意留多少少時間同我慢慢按小腿, 按到鬆為止, 然後就慢慢向上移, 同我按埋個大腿, 唔知佢有心定無意, 總係覺得佢按大腿時, 成日踫到我啲敏感重要部位, 攪到我原本係慢慢由享受揼骨到開始分心起來, 最明顯莫過於我細佬已經慢慢變成大笨象了...似乎Jenny都開始留意到我細佬嘅變化, 跟手佢就用指尖去輕R我屁股, 繼而輕R我股罅, 再深入伸手輕R我春袋...攪到我差唔多頂唔順, 想叫出來。

P2 - 唔知係咁啱? 定係Jenny控制時間得好呢? 喺呢一刻, 佢就出去話拎Nuru油, 好似畀個機會我回氣一樣。跟手Jenny除除咁將啲加熱左嘅Nuru油倒上我背脊上面, 然後全身同我推勻一次, 然後已經赤裸裸嘅佢, 再上床伏喺我身上, 同我再進一步互動作肉體交流...而且同時間佢仲親吻我耳邊, 喺我耳邊吹氣, 再喺我耳邊細聲呻吟...呢刻我頂唔順, 隨即同佢互換位置, 由我作主導去反擊, 對佢上下其手, 兼大量補鈣...就係咁, 我錫下佢, 佢又錫下我...兩條肉蟲不停互相撫摸同呻吟...而速度亦隨住大家嘅興奮程度而有所加速, 最後我細佬終於頂唔順啦, 喺我「呀~」的一聲情況下, 微微打左個冷震, 就順利發射升空了。

外觀 - 輕姐姐一名, 長長頭髮, 樣貌都幾清秀, 唔差架。
身材 - 高瘦身材, 目測差唔多5呎4, 波波雖然唔算大, 但長腿搭夠。
服務 - 揼骨我會覺得係一班尾, 打破一般Spa場囡囡唔太識揼骨嘅問題, 而之後出火方面亦盡顯佢意淫嘅一面。
態度 - 份人都算比較健談, 加上廣東話台, 溝通落份外親切。

翻食指數 - 高, 想要正經揼骨再出火, 佢係一個幾好嘅選擇。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 24威望 +295 金錢 +285 貢獻 +294 信賴 +285 收起 理由
Nolanfan + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hk200538 + 5 + 5 + 5 + 5
gordon4141 + 15 + 15 + 15 + 15
APF + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
IPKK901607 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
sadguy + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
謝祥熙 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
ma9509 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Ericship + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Manu3302 + 15 + 15 + 14 + 15
fatboy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
cchun802 + 15 + 15 + 15 + 15
Shokun27 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
meme + 10 + 10
Tomson仔 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
劉傳文 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
lemonpear + 15 + 15 + 15 + 15
boscob + 5 精彩內容

查看全部評分

有得玩唔玩, 罪大惡極!
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

Twins揼骨係有返咁上下水準, 師兄識玩
活到老,玩到老
回復

高級會員

twins唔差
不過消費高最近加埋價
都係隔好耐先去一次
回復

金牌會員

小弟都好耐冇去呢間場囉,又係時候要幫襯吓先
回復

高級會員

最愛長腿
分已加
回復

中級會員

姐姐我鍾意呀
回復

中級會員

小弟最愛長腿.加分支持師兄
回復

高級會員

多謝分享先,但發利而家有返鬼妹?
回復

高級會員

文武叔

大長腿正喎,搵日試下先得
回復

1萬

論壇元老

長腿真係好正
回復