新四台

樓主: nbadotcom

收山了...

中級會員

fxxkdeep 發表於 2024-5-15 11:33
我都係金橋聽佢D姊妹講,前嗰幾年佢D姊妹有聚會嘅時候, 成日帶條仔同佢D姊妹一齊食飯, 好似好恩愛咁,  ...

做得這行, 唔係畀人插, 就係畀客拮,有幾條仔好出奇咩,一樣都係可以屌佢。
回復

中級會員

Happygay 發表於 2024-5-17 09:03
做得這行, 唔係畀人插, 就係畀客拮,有幾條仔好出奇咩,一樣都係可以屌佢。 ...

當然唔同, 做佢個客 只可以戴套射, 就係喺裏面射都係射喺個套度,但做佢嗰幾條仔和相好 就唔同,可以無套中出,可以直接射落西裏,西裏精, 你話辣有咩分別。
回復

中級會員

一炮付費 發表於 2024-5-17 10:22
當然唔同, 做佢個客 只可以戴套射, 就係喺裏面射都係射喺個套度,但做佢嗰幾條仔和相好 就唔同,可以 ...

佢幾仔咁多,飽死佢洛。
回復

高級會員

樓主| 發表於 7 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
fxxkdeep 發表於 2024-5-15 11:33
我都係金橋聽佢D姊妹講,前嗰幾年佢D姊妹有聚會嘅時候, 成日帶條仔同佢D姊妹一齊食飯, 好似好恩愛咁,  ...

可能吧,我都不清楚
回復

中級會員

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
nbadotcom 發表於 2024-5-27 11:25
可能吧,我都不清楚

師兄你唔係佢其中之一個嗎?
回復

中級會員

發表於 7 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
不過 呢種出名 淫娃, 唔溝好過溝, 咁多條仔, 惹到乜嘢病返嚟就大禍淋病。
回復

金牌會員

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
onlineman 發表於 2024-5-27 14:41
不過 呢種出名 淫娃, 唔溝好過溝, 咁多條仔, 惹到乜嘢病返嚟就大禍淋病。 ...

出嚟做得呢啲,有幾條仔好出奇,其實同客冇分別,一樣都畀人扑, 玩吓手,做佢個客好過做佢條仔,做佢客扑佢一次就俾一次錢,但做佢條仔,就係有冇扑佢,家用都要定期交,加上做條仔就一定唔戴套扑佢,有咁多條仔, 惹到性病返嚟就麻煩。
回復

中級會員

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
linlinmeet 發表於 2024-5-27 20:57
出嚟做得呢啲,有幾條仔好出奇,其實同客冇分別,一樣都畀人扑, 玩吓手,做佢個客好過做佢條仔,做佢客扑 ...

Ching高見,出嚟玩,都係舖舖清,做條仔,使費仲贵過出走玩,而且仲要同其他人分享,完全冇福利。
回復

中級會員

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
一炮付費 發表於 2024-5-28 09:31
Ching高見,出嚟玩,都係舖舖清,做條仔,使費仲贵過出走玩,而且仲要同其他人分享,完全冇福利。 ...

全中, 肯定囡囡一定唔會專一,身邊起碼4,5個以上,而且做得條仔一定是環屌中出果種,咁同去公厠屙尿無分別,而且行街食飯買東西一定係D仔出,甚至每月要俾足家用,但囡囡反正都係畀男人屌開,但所有開支幾乎D仔出,所以做呢行冇乜成本。
回復

金牌會員

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
無錯呀, 做囡囡條仔無着數,  隨非你有能力私有化囡囡
回復