新四台

查看: 28610|回復: 690

第一份簡短報告 SSP Cherry

1萬

論壇元老

Cherry
地址:福華街122,3樓D室
時間:60mins
價錢:800+Tips
(電話預約) 141/房間出面樓梯口 都有囡囡電話 亦可pm小弟

樣貌 : 8/10        目測30頭/中 靚姐姐 (如果短髮10分 純粹個人喜好)
身材 : 9.5/10 果然有運動開 深水埗最TOP (睇圖)
服務(Part 1): 9.5/10   力度夠 穴位準 真係全身鬆曬 有一刻覺得剩係呢part都已經值回票價
服務(Part 2): 9/10 有gf感覺 而且因為越嚟越熟,可以講係有求必應。(出呢份報告嘅時候已經幫襯咗4次…)
環境 : 8/10 房內環境尚算可以 乾淨衞生 比一般房大  (果2分純粹係深水埗地區問題 )

總結 : 以前就一直有留意cherry同睇咗佢唔少嘅報告,幾乎都係一致好評,一直想證實係咪真係好似師兄報告中所講嘅咁好,但由於疫情嚴重一直卻步,上星期見疫情回落終於有機會一試,估唔到一試難忘,過程不一一敘述啦免得似打手,有興趣嘅師兄不妨一試(小弟我一試之後兩個星期就已經幫襯咗4次 ⋯

呢份係小弟第一份報告所以略為簡短(無寫報告經驗/亦不是打手),如果反應熱烈會出第二份報告(更詳盡以及分享一啲心得/福利),真心覺得好先推介俾各位師兄,正唔正你試一次就知!

最後送上福利圖 希望大家多多支持!

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 84威望 +1062 金錢 +1011 貢獻 +1029 信賴 +989 收起 理由
enjoy888 + 15 + 15 + 15 + 15
jjwest365 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Ghostm + 15 + 15 + 15 + 15
霸氣J + 15 + 15 + 15 + 15
CarryLi123 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
gz008 + 5 + 5 + 5 + 5 我很讚同
難以言喻 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
gundamcya + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
laiallenhk + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
payang + 15 + 15 + 15 + 15
adddddddd + 14 + 16 + 16 + 14 精彩內容
Sickman + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Steinjack + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
PRCFG + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
scmtb + 15 + 15 + 15 精彩內容
iammvp + 13 + 15 + 13 + 13 精彩內容
nano + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
willie888 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
amiar + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hamcake + 15

查看全部評分

回復

禁止發言

回復

1萬

論壇元老

a1638 發表於 2022-4-28 18:58
張相好正,加分支持

多謝加分支持

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-4-30 13:29
QQ 892551098 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-9-4 14:50
QQ 1814 993 993 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-6-24 07:59
回復

新手上路

第一次寫得唔錯啦CHING 睇下相先
回復

2萬

論壇元老

張相非常清晰,像打燈影,也不像cherry房間影
已加分
回復

限制會員

支持

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 灌水的垃圾回帖

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

論壇元老最佳新人

Cherry係幾正師兄識食
回復

金牌會員

去過一次但佢話去左灣仔
回復

中級會員

心思思想試,謝謝你的報告
回復

2萬

論壇元老

論壇元老最佳新人

試過一次,其實大致上都唔錯,只不過我就因為wtsapp對話扣左佢唔少分,約完果次就算
回復