新四台

查看: 699|回復: 3

bj 577 甜美可愛少女翻食篇

3萬

論壇元老

1)Agent bj

2)囡囡名稱  577 翻食篇

3)家用 1100

4)樣貌評價  後生甜美可愛少女樣,跟廣告相一模一樣 影有現場相可作參考

5) 身材評價 真B波仔 海拔160左右,皮膚好白滑 年輕就是本錢 冇多餘肥肉,有小蠻腰,臀有肉好搾,小隻馬身形,完美配合我心中致愛

6) 服務評價 大利車 點解引我咁急翻食? 佢系幼得來又靚 甜美,系靚女 靚女 靚女 小隻馬身形,抱埋身會像小鳥依人咁,手掌腳掌都好細小,比到你虾細路女那種幻想,服務用心,感覺十足你女友,年輕就是不同,有少女香味,皮膚滑又白,做時投入完全唔系交戲,聲線很悅耳迷人,連呻吟聲都格外動聽,隻西細而緊窄,周感好,吹功用心唔急 慢慢吹 唔叫唔停,食鮑好有反應,使我即時有性衝動,配合互動交流方式,唔會死板跟流程,唔錫身投入和享受性愛過程,乖巧聽教 任舞,咁價錢 超班質素,為一扣少少分系 b波仔,但新入行又會比到新鮮感你,所以使我著迷的魅力濃濃的吸引住我吧,請各師兄錫住黎玩唔好咁重手,巨龍放過佢,因為過兩日重會再翻食是必然,個心比佢偷左囉
Agent  價廉女靚,值得支持

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 貢獻 +20 信賴 +20 收起 理由
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20

查看全部評分

回復

金牌會員

young and cute  thx for sharing
回復

中級會員

後生長腿
回復

中級會員

青春可愛。
回復