新四台

查看: 574|回復: 3

bj 577 後生甜美可愛少女

3萬

論壇元老

#hgreport

1)Agent bj

2)囡囡名稱  577

3)家用 1100

4)樣貌評價  後生甜美可愛少女樣,跟廣告相一模一樣 影有現場相可作參考

5) 身材評價 真B波仔 海拔160左右,皮膚好白滑 年輕就是本錢 冇多餘肥肉,有小蠻腰,臀有肉好搾,小隻馬身形,完美配合我夢中情人之所標淮

6 ) 服務評價  開門見甜甜美少女,有D怕羞,但又好熱心招待我,完全冇嫌棄我依個大叔,即時感覺自己都後生左十年,帶著美少女熟悉下流程,感覺佢散發出少女體香和魅力 沖身好細心清潔重要部位,有教下佢加水蕭服務增值,感覺非常好,刷牙再漱口水後就去床邊開動大利車  教下佢舌頭放軟遊走交疊,投入自然,天資聰敏學野快手,感受下少女肌膚,太完美了,白而滑不留手,我開始前戲意圖燃點起佢慾火,妹妹在我舌頭挑逗下已經水如雨下,輕聲而真摯呻吟聲動人美妙,使我如痴如醉,張我帶上極點興奮狀態,再轉69互增添情感,我倆配合得天衣無縫,相互熱度提上高點,佢吹功唔錯 好溫柔,時舔時含 將小虫增大到有點迫爆感 因太好感覺,實在不能再忍 叫停上戰衣,先由她作女騎士,變大了的小虫在門口掃左幾下後慢慢入侵,有點難,入左一半開始搖動,好不容易已完整深入探洞,感覺濕而溫暖帶壓迫感,佢半忍著在我耳邊低聲呻吟非常悅耳動人使我加倍高漲,見佢騎得有點攰轉我來上,輕身最合適將她使出挂鼓,易動盪起重有節奏,舒服加有滿足感,再後推見著小蠻腰好幼和臀有肉好好推再床邊面對面插,車下插下,睇住她臉容變化又再使我興奮熱點再提升,佢再收陰夾得我爽死忍無可忍爆左!停在洞內感受多一下美妙的過程,時間差不多,急忙沖身交家用加貼士獎勵影張相就抱抱錫錫後離開,都好唔想走,為有翻食才能填補我心

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 3威望 +55 金錢 +235 貢獻 +55 信賴 +50 收起 理由
hgfoodie + 20 + 200 + 20 + 20 精彩內容
balabala + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Ahtim + 15 + 15 + 15 + 10 真實報告 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

School look!
回復

金牌會員

抵玩校服妹
回復

3萬

論壇元老

1)Agent