新四台

查看: 741|回復: 4

PC 759 19歲大波靚幼

5萬

高級元老

最佳新人活躍玩家熱心玩家資深玩家論壇元老

公司: PC
囡: 759
家用: 1700

樣: 8.8 19歲江西靚幼,眼大大,廣告相9成就係開咗少少瘦面filter,成個幼幼翠如BB咁
身材: 9 164高,真渾圓C cup大奶子,葫蘆身型,長腿,大肉patpat,人工白虎
服務: 9.5 侍浴,大車,鮑任食

囡着性感小睡衣同3吋拖鞋開門,又靚又高又長腿,有D似小小靚嗰type。入房攬下車下,我少玩大波,咁大對嘢頂住心口嘅,啜兩啖先,囡着埋對鬆高拖鞋入去沖涼,我繼續玩對波啜奶。

出嚟入返床,囡先打個大脷車輪,再啜lin,我玩下閪玩到有D濕,係一線鮑喎,叫囡瞓低比我檢查下先,大車食奶食鮑,無毛鮑多水好食。差D唔記得比佢吹下,企床比佢跪住吹,冇齒感舒服。硬過鐵叫佢上001,佢騎先,中級騎功,睇就真係幾好睇,大波妹扭腰un,無撚敵,我揸波好開心,不過依個細佬feel就一般。轉返男上,我揸住兩隻腳仔高頻屌,囡嘟咀要錫鍚,攬實車,我坐返起身,雙手吸住兩個波大開大合屌,望住囡抱膝腳撑撑咁,射哂比佢。

#hgreport

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 7威望 +120 金錢 +300 貢獻 +120 信賴 +115 收起 理由
golden2265 + 5 + 5 + 5 + 5
hgfoodie + 20 + 200 + 20 + 20 精彩內容
骨魔零 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
balabala + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
阿修羅 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Ahtim + 15 + 15 + 15 + 10 真實報告 精彩內容
709394 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

註冊會員

師兄方便留個囡囡聯絡方式
回復

金牌會員

唔錯食得過
回復

中級會員

正, 幼幼
回復

註冊會員