新四台

查看: 855|回復: 5

PC 750 返食 review

3萬

論壇元老

#hgreport 返食 無水尾

1) Name of Agent * : PC

2) 囡囡名稱/代號 * : 750 Pinya

3) 家用: 1700 + tips

4) 囡囡樣貌評價 * :   / 10
目測年齡組別 (幼幼/姐幼/姐姐) * :  報06年 ,我認為可信。少許公仔,完全不影響食用。

小弟認為佢係比自己廣告相耽誤咗,真人實在好太多,長髮,青春無敵。

5) 囡囡身材評價 * :   / 10
波路 (A,B, etc.) &係唔係真波 (係/唔係) * :

真D波,白肉,身材均勻,一線靚鮑,少毛,plpg,有170高。

6) 囡囡服務評價 * :  / 10
    (服務內容、技術 etc.)
車牌 (大中細碰碰車) * :  脷車

上會食咗之後感覺唔夠喉就心思思想再次返食,終於就到時間。

一入門口女女已經認得我,同我講睇咗上次我幫佢影嘅相,佢話好好睇,識得氹叔叔開心。今日阿妹特登紮咗條辮俾我影相,感覺又唔同咗,另外一番風味。

今次沖涼同上次一樣都係咁仔細,做加埋有水簫,今日比兩日前的更好。無水尾。

咸故唔寫咁多,換咗幾個姿勢都冇詐型,一路屌一路睇住波揈揈感覺十分良好,叔叔不行了,雙手搶包山射晒出嚟,十分滿意1Q。

7) 小插曲/特別之處分享 :
任舞,有樣有身材有服務
純純女,聽話好性格,是我喜歡的類型。會翻食。大家錫住玩。

8) 平日進食偏好(幼?服務?大波?etc.): 幼、瘦、靚身

9) Agent 安排評語 : 快靚正

#DJP

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 5威望 +100 金錢 +325 貢獻 +100 信賴 +100 收起 理由
hgfoodie + 25 + 250 + 25 + 25 精彩內容
骨魔零 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
akb48123 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
balabala + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
hqi + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

表情多多幾可愛
回復

金牌會員

大方任影要讚
回復

中級會員

Pm contact