新四台

查看: 608|回復: 3

F 1567 review

3萬

論壇元老

#hgreport

1) Name of Agent * : F

2) 囡囡名稱/代號 * : 1567

3) 家用: 1600 + tips

4) 囡囡樣貌評價 * :   / 10
目測年齡組別 (幼幼/姐幼/姐姐) * : 05年幼幼 ,超強電力姣妹寫輪眼,白肉,對到廣告相。

5) 囡囡身材評價 * :   / 10
波路 (A,B, etc.) &係唔係真波 (係/唔係) * :

真c波(或D),唔識分cup sorry。
少少肉、不肥,對於要食用全走肥的我,無問題。靚鮑、少毛、一字,plpg 。

6) 囡囡服務評價 * :  / 10
    (服務內容、技術 etc.)
車牌 (大中細碰碰車) * :  大車

話說睇到廣告被阿妹嗰段video嘅鹹濕眼吸引到,約。

入到門口阿妹笑容燦爛,叔叔忍唔住即刻嚟個愛的抱抱,錫返啖臉珠仔先,坐響床度傾幾句偈,阿妹抽我水不停摸我細佬又用淫腿翹住我,叔叔都忍唔住即刻車幾下揸吓個大波。

洗完白白返上床先叫女女幫叔叔吹,阿妹用對超強電力眼望住叔叔眼望眼吹,感覺上睇佢眼神仲過癮過俾佢吹,吹功中級,會奶棍頭棍身同袋,吹到流晒口水,好似拍AV片嘅情節咁。吹完之後準備到我發功,事緣沖完涼望咗隻靚鮑,當時肯定佢係江西人,點知到我打算舐閪嘅時候,發現鮑魚全濕,相信阿妹含得好興奮,我見到之後仲興奮,就開始我的奶西之旅,舐咗幾分鐘覺得夠皮,諗住上套,點知阿妹撳返我個頭落去叫我繼續舐,仲指明叫我舐佢陰蒂,期間有指示我邊個部位最舒服,咁我就好聽話咁再舐咗好一陣子,我一路奶阿妹就一路攞個鮑魚磨我個嘴,阿妹震晒,我好想開波,但係見佢咁enjoy就繼續進行我的服務。。省略情節。。。直飛正場。。。。女上、背推、滑石再男上,車住出。

非常滿意一Q,會翻食。

7) 小插曲/特別之處分享 :
阿妹好識得攞pose影相

奶西plan正

8) 平日進食偏好(幼?服務?大波?etc.): 幼、瘦、靚身

9) Agent 安排評語 : 快靚正

#DJP

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 2威望 +50 金錢 +230 貢獻 +50 信賴 +50 收起 理由
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30
hgfoodie + 20 + 200 + 20 + 20 真實報告

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

睇真對眼, 真係會勾魂!
回復

高級會員

相頭唔岩口味。但係我都係靠舌頭搵食之人,似乎同我專業對口,可以一戰
回復

高級會員

身型啱哂我,要去試吓
回復