新四台

查看: 915|回復: 6

bj 380 帶點淫底痴女味的樣子

3萬

論壇元老

1)Agent bj

​2)囡囡名稱  380翻食

​3)家用 1100

​4)樣貌評價  隣家女孩 感覺24左右吧,今次臉尖左瘦左 原來節食有功 靚左,機乎唔認得佢,帶點淫底痴女味的樣子,有笑容,性格隨和易近,完全不用破冰

5) 身材評價 D 真波手感唔錯,163海拔左右,皮膚白滑

6 ) 服務評價  貴利車
食過好多次,一見就抱埋身好熱情咁,沖身波推臀推,今次唔知佢邊樹學到「鮑魚擦腸仔」當堂舉旗至敬,咁多招依招最難抵禦,機乎走火失守,即時有衝動立刻直搗黃龍洞,馬上乾身上床意慾狠狠教訓佢,先我黎幫佢熱身,大車之餘,手到處剿,找尋敏感地帶,亞妹多水多汁,轉眼已經呻吟不斷,非常好反應,咁先好玩,比機會佢發揮,黎個六九,大家有得爽,吹功強,我都唔弱,搞到出曬水,頂唔住了的我,叫停穿戰衣,騎上黎像要吞噬小虫,眼見佢瘋狂咁搖動,對波盪黎盪去,我心知不妙,拉停張佢身抱埋身,由我主導往上頂,一邊又可以大車特車,見佢爽到抽搐,可能首次來料吧,佢話同我做好有感覺,好爽,可能巴嘴識氹人唔肯定,不過感覺到佢堅系好投入好好反應,這是我最愛的,所以加倍興奮,轉身上推車,臀有肉彈翻轉頭的感覺真爽,最後還是男上車住抽插,也比佢隻西系咁夾到忍耐唔到爆漿,冇離開洞穴,事後車多輪先去沖沖,依件淫女真實每次來都要食幾回先可消除我心中慾火,非常好玩的伴侶

Agent 優質女重要良心價  值得支持

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 3威望 +50 金錢 +230 貢獻 +50 信賴 +45 收起 理由
hgfoodie + 20 + 200 + 20 + 20 真實報告
Ahtim + 15 + 15 + 15 + 10 我很讚同優質女重要良心價
hqi + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

幾大波喎
回復

金牌會員

sexy body thx for sharing
回復

高級會員

未幫襯過。黎緊家中大型貓科動物外遊,我呢隻小貓咪係時間出外打下獵食下野味。就決定試呢間。想問下師兄,呢間可以book overnight 嗎?
回復

金牌會員

回復

金牌會員

得喎,波大又後生。多謝分享
回復

3萬

論壇元老

24571596 發表於 2024-3-20 13:56
未幫襯過。黎緊家中大型貓科動物外遊,我呢隻小貓咪係時間出外打下獵食下野味。就決定試呢間。想問下師兄, ...

要睇個女願唔願意
回復