新四台

查看: 1988|回復: 9

尖咀泰泰spa

高級會員

運動場 : 第一
女女 : Natcha
樣貌 : 8/10 目測廿尾,對到相8成
身材 : 7/10 海拔160細細粒,肉地形36E高科技手感唔錯
服務 : 9/10
收費 : $600 (60分鐘)
環境 : 10/10 大房大牀有裝修

難得過海食飯,緊係要去探下險,留意咗呢間spa好耐,終於可以去試下,同客服約好時間,準時入閘,女女開門好好笑容,入到房。。。酒店咁嘅格局,牆身仲有兩塊打橫長身鏡,正wor,大家脫光光沖涼,女女侍浴仔細,可惜無水簫,英文麻麻,有啲難溝通,但好鍾意笑,好可愛,洗完就比支漱口水我,仲會响出面攞條一次性毛巾入企缸幫你抹乾身先比你出去,抵讚,出去之前打咗個輪,哇女友感爆燈
乾身上牀大家一齊光脫脫開始P1,唔知係咪國技嚟,泰泰按摩都係有一手,力度差少少但好舒服,嗰下直頭想瞓覺,按咗20分鐘度就轉身繼續按,一邊摸住佢滑滑嘅皮膚,望住個可愛樣同我按摩,又係一大享受,佢見我望住佢,又笑,真係好可愛,按多陣佢就咀埋嚟,車咗一輪就開始食提子食腸腸,點解我要用食腸唔用吹奏呢,因為佢真係好似想吞咗我咁,大大力啜,同吹奏好唔同,淫得嚟帶點狂野,食食下就成粒蛋蛋放入口,喂係咪未食飯呀,有咁肚餓咩,吞完蛋蛋又上返嚟車,車完又食過腸,救命,立即示意上套,女女自己騎上嚟,騎功一流,我就緊係唔客氣飲下泰國鮮奶,un咗陣佢就搵對腳翹住我對腳邊車邊un,我得閒又揸下波,又望下塊鏡,再望下佢個可愛樣,都咪話唔過癮,忍唔住轉post後入,patpat夠翹有肉好好推,又望下塊鏡,視覺效果一流,終於推多幾十下就射晒出嚟,女女幫我清潔完就自己入去沖身,出返嚟望望個鐘話仲有10分鐘,就一嘢攬住我錫,好似條女咁,錫完瞓响我身上同我google translate傾計,最後沖身(都係佢幫我沖)交家用走人,臨走都要走埋嚟笑住咁錫多淡,正

總結 : 女女可愛細粒肉地形,高科技大波,女友feel爆燈,房間一流,尖沙咀$600蚊真係抵到爛

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 4威望 +59 金錢 +58 貢獻 +59 信賴 +57 收起 理由
ken22452914 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
Yellowgreen323 + 10 + 9 + 11 + 9 精彩內容
ons + 4 + 4 + 3 + 3 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

高科技大波呢個名詞,
第一次聽!
唔錯~

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-3-14 08:25
回復

金牌會員

囡囡相好後生夠嬌俏,恭喜師兄!
回復

中級會員

$600 - P3 咁抵
回復

高級會員

無錯,尖沙咀區真係抵,仲要間房算靚,今日已翻食
回復

金牌會員

加分支持師兄 可以分享contact?
回復

註冊會員

睇相囡囡唔錯,多謝師兄包膠
回復

中級會員

可唔可以PM電話thank you
回復

中級會員

有冇聯絡方式啊?
回復