新四台

查看: 2996|回復: 21

順德人美乳Milk - 中環

金牌會員

地點:上環
中心:畸異(前卡麻)
囡囡:Milk
外貌:相頭唔錯,靚樣
年齡:後生,2x歲
身裁:非常大,胸奴族首選,微胖
價錢:$1100/60分鐘
服務:Part1 7分,落力按冇偷懶,態度一流,對住老納呢類爺爺都照顧周到。Part2 11分,因為有驚喜!

早兩日正準備去睇中醫調養身體,諗住執返劑補吓下身之際,跟幾年前一內地紅颜知己Carrie微信聊到,原來她有一金蘭姊妹已赴港掘金,再三追問下套得時間地點,約實時間便出發探望佳人。

每一間Spa總有紅牌,而紅牌總伴隨一段段可歌可泣嘅沉船事件,老憎知道嘅都好幾間、好幾個紅牌嘅動人往事。卡麻亦唔例外,先有Tiffany,後有Carrie,幾多有錢麻甩仔拜倒其石榴裙下,沉船個案此起彼落,風流韻事都只成追憶泡影。

老納有幸一親Carrie香澤,皆因僥倖是該店熟客,又咁岩成為小美人第一位恩客,但0分報告一出,老納便無緣再與小美人一聚,實屬憾事。點解0分?佢都唔識按摩!哈,點知咁多師兄就係鐘意!

事隔五年,唔知佢金蘭姊妹又係點?

評分

參與人數 7威望 +121 金錢 +121 貢獻 +121 信賴 +110 收起 理由
NEW_18 + 20 + 20 + 20 + 20
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ivanho + 11 + 11 + 11 真實報告
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
Harry2023 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Nolanfan + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hkgunners + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

搭電梯摸上三樓,一開門就係左右兩邊防火門,見到左邊度門有門鐘,寫住「畸異」,就係呢間,於是一陽指襟落去…

開門嘅係一個著住飄零燕裝束嘅清純美少女,雖未至國色天香…但佢對野…絕對係你喺街見到就算比人話你係淫僧都好想一野揸落去嘅類形,就連老納呢類得道高僧都動凡心。

佢就好有禮貌咁話(普通話):請進來吧!

老納:你對野頂住我入唔到嚟…

佢:唔通你就是Carrie朋友?嘻!

老納:你怎知道的?你是Milk?

Milk:是的,我是Milk。Carrie說戇鳩鳩那位便是了,果然沒錯,嘻!

老納:你他媽的今晚老納要飲人奶!

Milk :淫僧,廢話少說,進來吧!

Part 1 交足功課,何以老納都只比七分?皆因你做晒功課都未必係岩晒,更何況按摩呢家野不嬲好抽象,人人感受唔同,我覺得七分時你可能覺得只值五分,分數只係個人感受居多。不過小尼子按得香汗淋漓,呢七分點少得。

Part 2 又點解會係11分?以 Milk 功架本來最多比8分,但去到下半部份,開始感覺不對勁…點解佢…喺下面咁耐仲未浮上水面?唔通佢浸親?又感覺下面暖暖哋,抬頭一看…OMG…呢d…呢d咪係平時同技師傾到牙血都出撚埋,呢度加兩舊嗰度加三舊先有嘅服務?淨係呢隻彩蛋,老納都已經要比囡囡3分,加埋唔駛討價還價大煞風景,上中下路又小三通,唔太過份嘅都有求必應,今時今日有咁嘅服務態度,我相信劉華都會比11分。

評分

參與人數 3威望 +35 金錢 +35 貢獻 +35 信賴 +35 收起 理由
Luckyfan + 10 + 10 + 10 + 10
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Yellowgreen323 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

中上環都搵唔到師兄講呢間野 可唔可以dm分享下
回復

金牌會員

呢間野冇廣告,好似唔可以喺度公開講
回復

金牌會員

硬照一張

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由
Luckyfan + 10 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

加分支持
回復

中級會員

看這硬照
回復

1萬

論壇元老

Can share contact thanks ching
回復

高級會員

真係有人奶飲?
回復

金牌會員

小朋友飲品,師兄未必岩
回復