新四台

查看: 6149|回復: 28

Ssp Cherry

金牌會員

家用800/60min
身材 真D波 冇肥肉 的滑
年紀 30尾 40頭

見到好多師兄好評,一於試下Cherry,Ssp 嚟講800/60min  都算幾貴,所以我期望自然都好高,好好彩即日約到有位,入到房見到囡囡,個樣就麻麻哋,有啲老態,但身材叫好fit 身穿黑色喱士連身裙,下身真空,會幫手除衫,期間會抽下水,自取其浴就開始part 1

Part 1 一開始就踩背,按啲位都好中,頭一腳踩落嚟我已經啪啪聲,頭10分鐘已經feel到自己背脊鬆左,不過我頂唔順踩背,佢自動波幫我轉推火,part one 大約20分鐘就完

Part 3
開始前戲,見到女女除衫,有大波,乳頭偏粉紅色,lin頭唔大唔細啱啱好,即刻扯旗致敬,囡囡錫lin好消魂,周不時望上嚟,笑淫淫咁望你,非常照顧我粒蛋蛋,攞條利玩蛋蛋超級舒服,定力差少少都射出嚟,不過反而好似冇成支含住,玩到差唔多上套,周感一流,有收音機,feel到賓州俾佢夾住咗,叫床係粗魯派 叫我大力啲 唔好就住我 用盡力屌,轉左post 狗仔式 喺塊鏡見到佢揸自己個波,個樣好淨,再轉男上抽插幾十下,射晒入去。最尾嗰幾下女女反應好真實,超大力攬住我,下面夾到實一實,呢個就係一百分。

總結
Ssp來講都真係貴既,上樓到落樓50分鐘,未必反食,呢個價錢喺同一區可食到兩餐,搭兩個站尖沙咀仲多選擇,不過佢個GAP真係好撚正,夾到實一實,所以各花入各眼

評分

參與人數 7威望 +105 金錢 +105 貢獻 +105 信賴 +105 收起 理由
琦玉老師 + 25 + 25 + 25 + 25 我很讚同
!QQ! + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Bitchmaster + 10 + 10 + 10 + 10 我很讚同
DuckDuck + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
Nolanfan + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

細佬我中文唔好,有機會打錯字,大家唔好見怪
回復

金牌會員

SSP Cherry對波大,但揼就麻麻,力度弱,,加上佢揼既時間短,只有十多分鐘就要轉身搞嘢,所以真唔值800蚊,但佢以前唔放又唔淫,突然變咗蕩婦,佢生意應該好難做.
回復

金牌會員

Cherry喺呢到算好多好評,我幫襯過,曾經問過佢700同800有咩分別,最後幫襯800,諗著有Nuru多D野玩,但其實乜都無,過程同樓主一樣,甘700咪仲差好多?Cherry真喺吹大咗好多
回復

中級會員

densen 發表於 2024-1-2 20:49
Cherry喺呢到算好多好評,我幫襯過,曾經問過佢700同800有咩分別,最後幫襯800,諗著有Nuru多D野玩,但其實 ...

Cherry揼又冇力,好hea.揼十多分鐘就開始搞嘢,搞果陣時其實扮淫蕩,扮得好假,反而觀塘mandy佢以前有part 3.砌佢,撻着佢發世姣, 騷態盡現,就真係淫蕩。

評分

參與人數 2威望 +25 金錢 +25 貢獻 +25 信賴 +25 收起 理由
ZXCVB3 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Bitchmaster + 10 + 10 + 10 + 10 我很讚同

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

加分支持
回復

高級會員

好中肯的報告 同埋佢都幾多嘢講 自我吹噓
回復

高級會員

可以一試丶但唔係必食之選
回復