新四台

樓主: hqi

出來玩都係要小心為上

中級會員

有D囡囡同客熟咗, 就可以環保吹和環保入中出,第一個射完,第.二個又嚟, 錢都係一樣收咁多, 唔知點解嗰D女可以做到咁賤, 真係唔怕有性病, 所以各位師兄都係小心好。
回復

金牌會員

Ricky_m 發表於 2023-12-20 09:12
環保吹已經夠駁,我見好多神房報告,啲師兄會同囡囡玩69,仲食鮑食到津津有味 ...

打真軍,69瀨,同磨棍,三者風險喺一樣大,因為JJ同條脷都喺無皮膚保護,掂到囡囡D體液,只要囡囡有問題你就一定中。

所以我覺得好奇怪,其實好多C兄喺完全無認知,誤以為磨棍同食撻風險細,呢個觀念喺錯到離晒普,如果話出得黎玩就吾好驚,既然瀨得撻,磨得棍,不如直接無套打真軍,橫掂風險都喺一樣。
回復

1萬

論壇元老

densen 發表於 2023-12-23 10:58
打真軍,69瀨,同磨棍,三者風險喺一樣大,因為JJ同條脷都喺無皮膚保護,掂到囡囡D體液,只要囡囡有問題 ...

有啲女以為唔做愛 唔插入就無風險
其他咩都做晒 點知仲高風險過帶套做
回復

金牌會員

試過無套中出幾次 好彩都冇事
回復

中級會員

lyt19951223 發表於 2023-12-24 01:03
試過無套中出幾次 好彩都冇事

師兄好大胆, 佩服,呢Dub可以畀你中出,其他客一定都可以,都是小心好, 唔好搵命搏。
回復

中級會員

食好嘢 發表於 2023-12-25 12:13
師兄好大胆, 佩服,呢Dub可以畀你中出,其他客一定都可以,都是小心好, 唔好搵命搏。 ...

就係喺觀塘亦都有幾個usb, 表面上 冇得搞, 其實同佢熟咗, 都可以唔帶袋中出。
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

123BBT 發表於 2023-12-25 15:40
就係喺觀塘亦都有幾個usb, 表面上 冇得搞, 其實同佢熟咗, 都可以唔帶袋中出。 ...

係,佢哋熟左仲會主動撩你,未熟之前就全套免問
回復

中級會員

williamchan9394 發表於 2023-12-25 19:32
係,佢哋熟左仲會主動撩你,未熟之前就全套免問

有個囡囡主要揼, 開頭嗰半年完全冇全套, 不過大家熟咗, 有次我聊佢搞, 佢話冇套, 叫我下次買咗先至算, 結果下次買咗,佢就同我搞咗, 埋單只係给多300, 另一個囡囡, 一路都有得搞, 突然之間佢話條腰有問題, 唔係咁搞得, 有一次我搵佢 問佢仲有冇得搞, 佢話條腰好返好多可以畀搞, 直至到今年年頭, 佢話收山唔搞,只有揼,不過我知道佢同某D客都有全套, 佢啲姊妹講佢話佢扮嘢其實重有得搞, 但可能係揀客啩, 不過呢個囡囡都幾懷念佢, 佢喺床上度搞嘢 一流, 發姣發凳, 而且一路搞一路車佢, 搞去嗰陣時乜嘢淫蕩嘅表現全部出曬嚟。
回復

中級會員

最盡環保吹
回復

中級會員

123BBT 發表於 2023-12-26 19:22
有個囡囡主要揼, 開頭嗰半年完全冇全套, 不過大家熟咗, 有次我聊佢搞, 佢話冇套, 叫我下次買咗先至 ...

我係金橋啲女都有講過, 講有一個姊妹, 以前有全餐做得好出名, 突然之間 話已經冇全套,但又同有D客 偷偷地又做,原因係為左一個客,所以又公開屌就變左暗屌,聽講果個女到而家都間唔中都應酬D熟客,但普通客同街客就完全冇。
回復