新四台

查看: 7441|回復: 28

油麻地 思思 中國籍 越南人

中級會員

今日有空,講返兩日前執咗件油麻地,囡囡,先講地方,油麻地,彌敦道罪惡溫床地方,必定方便,晚上去要密碼入閘,平時唔使,上到目的地,一出

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 信賴 +10 收起 理由
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 Noted with thanks

查看全部評分

回復

中級會員

今日有空,講返兩日前執咗件油麻地,囡囡,先講地方,油麻地,彌敦道罪惡溫床地方,必定方便,晚上去要密碼入閘,平時唔使,上到目的地,一出就對正門口,房間大,骨床,小廳,有房,有張雙人床,再入洗手間,水夠力,目測喺一個加強版思思,我已經再三問咗幾次,因為主場休息,有啲拍擋會扮主場,再望返相,同一套衫,口音,confirm ,算啦,我哋呢啲百戰百勝,咩未見過,就會一會佢,用金裝滴露洗澡,過完水出嚟,有幫手抹身,基本嘢,咁就上骨床,無需要破冰,佢把口都未停過,佢問想點揼,我話任佢發揮,有推,揼,踩油背,跪油背,舒服嘅,咁都用咗80 分鐘,佢冇呃鐘,我記得進埸時間,工架,二班中,其實都冇問有冇得開大餐,更加冇問價錢,冇講加鐘幾多錢,咁佢就瞓喺我旁邊,有打茄輪,大家梗係摸摸,渣渣,摷摷,打佢井,由乾,變洪水崩提,真水,呢件肥油唔講得少,佢都同我環吹,食到雪雪聲,吓吓到頂,仲推我個頭落去,叫我食吓佢隻小妹妹,心諗你係咪黐撚線,佢仲擺好嗰陣,我想起未帶袋,嗱嗱聲叫佢攞出嚟,唔係真係要同佢打真軍,其實呢件囡囡做得二十四小時,點會冇槍袋傍身,都喺佢喺上面,後進,拗蔗,因為佢有肚腩,佢係咁整收音機,嚇我唔到嘅,但係啲水真係流露大髀,仲有震過,返晒眼,都實幹半個鐘,完事後,佢走去沖涼,出到嚟佢仲話同我按下頭,按下手腳,但係個人真係攰攰哋,我都瞓着咗,瞓到朦朦朧朧,又俾佢擔醒咗,好今日就捨命陪君子,今次直頭抱佢,入去佢間房,喺佢張雙人大床度切鳩佢,怨恨仇怒放晒出嚟,都係嗰啲嘢,唔使講,咁就一齊入去沖咗個鴛鴦浴,咁沖涼嗰陣,我就問佢幾多錢,我驚唔夠錢比,點知個肥婆話唔夠就下次先俾,驚得我吖,唔係驚返唔到屋企交人,喺驚比佢再打刧精子庫,出到嚟比錢走人,價錢就唔好講啦,總之抵

QQ 892551098 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-9-20 14:46
回復

中級會員

回復

中級會員

回復

中級會員

回復

中級會員

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復

高級會員

師兄兩Q,幾$落樓,抵唔抵?可否PM contact
回復

中級會員

玩,比都比唔切,三個幾鐘,加兩鑊,佢仲熄電話唔接客,真係比晒面,總括:揼骨,吹水還OK,求屌嘅,各位師兄,就諗一諗,肥膩嘢,未必過到自己,相頭都還可以,但係身材就……….
回復

中級會員

kingofhorse 發表於 2023-9-18 00:24
師兄兩Q,幾$落樓,抵唔抵?可否PM contact

Send 咗,自己睇
回復

高級會員

呢件肥膩嘢,我試過p1+p2,係一次不愉快的經歷,大家小心廣告扮報告!
回復