新四台

查看: 19379|回復: 93

開年骨 佐敦 王姍姍

金牌會員

開年骨 佐敦  王姍姍

前星期寫左發利Kathy,
強調番唔算DM喎
尖沙咀地區6魚  同SSP 4魚半我話相等
地區問題咯, 半粒鐘既服務咪一樣
性價比見仁見智啦

今次試左 Suki(佐敦  王姍姍)
與Kathy一樣久仰好耐。
(前2星期咯  冇時間寫分享)

姍姍工作室既沖涼房
已經等同Kathy成個劏房大細
姍姍既洋房單位私隱度又高 大廈唔使登記入閘,
講番伊人姍 原來剛回鄉度歲
怪不之約左成個月冇覆,
  嗰日覆我原來返左嚟開工
以前有師兄話難約  我就好運首次約到當中左六合彩安慰獎

開門見幾百尺大屋豪宅有兩房,
  入屋就只有我地2人 姍姍是長髪美人貴婦 我就做男主人

美人著住條半透視黑全身短裙 應該唔夠1米六幾
但好好既曲綫身材  見到就想埋牙衝動郁手嗰種呢
迷人既眼神+笑容可親
係大廳除鞋佢就介紹服務及拖我入房除衫
whatsapp約時講左7魚有100分鐘嘛
俾大白毛巾我沖涼去
(真係有gff唔想咁快入去沖涼住)

攬完上按摩床開背就知高手,
大場做過既係非凡品
夠力非一般美容骨
幾下手藝就知係一班雌馬
dup骨推油滋味真係唔自己品嚐唔知
好難言傳。
邪骨例有既RPP+放風箏 舒服又享受
  嘩  擰龜頭爭D走火添
轉正身又有油浸禾花雀+港式抓龍筋嘆,
細佬唔搶韁都幾難
但姍姍細心慢撚HJ唔急
更又行前嚟俾我上下其手
忙住抽水搜索....都冇見葉問
唔會黑面唔會逐樣計
呢D咪專業咯

90後皮膚嫩白兼彈性
上路自由任發揮
36C大波令人愛不釋手
呻吟聲自然  啊~啊  惹人垂憐
下路底底外唔過份都可以。

來個順序: 小車 大波補鈣 溫軟胴體 互相廝擦
小弟弟最終忍唔住馴服於溫油玉手掌心鑽,  投降吐出幾gm潤膚液
而家想起都硬起
(祕: 姍姍做 HJ 時有個獨家姿勢 唔係個個都享受到 佢叫我唔好話比人知
哈哈)

事後輪流清潔後睇下個鐘  真係有D超鐘
句句行貨優點,講下到底姍姍有乜缺點呀

咪廣東話唔正咯
但我自己又普通話唔正
獎門人話打成平手。

坐梳化著鞋抖幾分鐘吹下水
俾完家用再俾埋封利是
竟然仲有送上波餅抱抱至出門口
呢囡真材實料既樓上骨
呢7魚 有1個半鐘有多真係值既
肯定番食

非常難得姍姍送我一張私人新影既相
第日做廣告相既喎 先分享為快

聞名不如見面 新4呢度有廣告
http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18333

睇番張相都硬緊  心思思而家想再約過

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 22威望 +285 金錢 +295 貢獻 +286 信賴 +288 收起 理由
cadcad + 9 + 9 + 10 + 10
carryli + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
kl8172 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
mangolam + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
peterchu831 + 5 + 5 + 5 + 5
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
mcming + 10 + 10 + 10 + 10
骨上樓 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
abcomg + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
fan514 + 10 + 20 + 10 + 10
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15
sexyman + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
hara + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
馬糞人 + 20 + 20 + 20 + 20
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 真實報告
y0733 + 10 + 10 + 10 + 12 真實報告
ma9509 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
wan + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
at2113 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ilovepsppsp9394 + 11 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

佢番黎後我都上過去一次,水準保持,按完坐係廳到傾一陣計真係好住家gff,劏房單位好難做到這感覺

QQ 1814 993 993 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-6-23 12:00
回復

金牌會員

有冇p3 的 師兄?
回復

1萬

論壇元老

cna book  good luck wor ching   add point
回復

1萬

論壇元老

Kyle0203 發表於 2023-2-22 20:44
有冇p3 的 師兄?

好似唔係個個有,上次去有問我,但我冇做...
回復

金牌會員

加分支持
回復

金牌會員

regitxela 發表於 2023-2-22 21:07
好似唔係個個有,上次去有問我,但我冇做...

點解呀師兄 太貴?
回復

金牌會員

張相好正
加分
回復

1萬

論壇元老

wan 發表於 2023-2-22 21:24
點解呀師兄 太貴?

唔係,只係不嬲好少開大 ...同埋中超興趣都減半  

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +14 貢獻 +13 信賴 +12 收起 理由
kl8172 + 15 + 14 + 13 + 12 我很讚同

查看全部評分

回復

高級會員

咁多好評約到先算
回復