新四台

查看: 41273|回復: 1024

好波不妨一睇再睇莞式嘉嘉(有真人相)

1萬

論壇元老

五寶嘉嘉
$1000 / 90分鐘 + tips  

世界盃倒數仲有一個禮拜度,之前贏左少少試左幾個囡囡都出左報告,由於我係月光族黎既,一有錢就身痕,決定試下師兄們介紹既囡囡但有2、3個都幾Full下, 唯有摷摷個翻食名單睇下去寵幸邊個都好,一路睇波一路睇囡,最後都係揀返嘉嘉,其實好耐之前我都幫佢出過報告。

內容我就講少少,大概同我第一次報告差不多,只可以講多句「物超所值」,真真真係想試莞式服務既一定要試 唔好諗,錢洗左可以賺得返,囡上左岸就真係有多多錢都冇用。

今次準時上到去入閘,開門見嘉嘉著住黑色內衣+長筒絲襪,不由自主咁“哇”左聲,佢話佢係度試緊衫,叫我幫眼睇睇咁樣著好唔好,講真身材好既女人著咩都好睇,嘉嘉係果種纖瘦而有少少肉地既,加埋高踭鞋對腳真係幾靚下。頭十幾分鐘嘉嘉不斷換衫比我睇,而我直頭好似去Victoria's Secret咁。試到最後一套時,我忍唔住開聲問:一陣可唔可以著呢套衫做?(留驚喜留返最後!) 嘉嘉緊係say yes啦,跟住就拖我手仔去沖涼,個人好enjoy沖涼呢part,一路沖會幫你鬆下膊頭。

一樣都係先按摩後做服務,舒服得黎又放鬆到,按到7788就開始做莞式,每個服務都會有清楚講解,今次鍚我全身時,我回頭望一望佢,佢又望住我,之後大家就,巴黎鐵塔反轉再反轉,我事後諗返而家疫情又嚴重返,我都幾唔驚死,不過都已經錫左,擔心都無乜用,不過都提醒咁多位師兄諗清楚的好試既...換返套靚衫仔,上套就狗仔先,由狗仔推一路抽插到佢成身軟曬趴係床,嘉嘉先同我講話佢黎完,睇真張床又真係濕左少少,呢個時候邊忍到,我繼續狗仔推,誓要推爆佢,捉佢起身揸住對波起勢推,推到嘉嘉嗌慢D慢D,太入啦~~啊~~~億萬大軍一湧而入,全部封印曬係個套套入面!事後我同佢都係張床攤抖左10分鐘,回完氣就沖涼換衫交家用,臨走時嘉嘉仲好好咁提我:賭還賭,唔好賭咁大,唔好沉迷,等你下次再黎吖~

PS:嘉嘉仲有兩星期就休息返鄉下一個月左右,想搵佢不妨襯呢段日子,佢話返黎可能未必咁勤力返工,佢本身都算係難約既囡之一,等得佢返黎可能真係難約到一個點。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 117威望 +1515 金錢 +1514 貢獻 +1463 信賴 +1444 收起 理由
Cruisehk + 5 + 5 + 5 真實報告
rjj1234 + 5 + 5 + 5 + 5
peterbogger + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Ghostm + 15 + 15 + 15 + 15
gameyip + 15 + 15 + 15 + 15 多謝師兄,求五寶9樓嘉嘉聯絡,已加分.
yuen0608 + 5
ssss87758637 + 15 + 15 + 15 + 15
manc + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
fuson1314 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
at2113 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Omg2018 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
garyhole + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
1980chi + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
vanvanv + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
琦玉老師 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
傻魚 + 12 + 12 + 10 + 11 精彩內容
daddydelay + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
vanv + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
moneysniper888 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
bizzzz + 5

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

論壇元老

佢真係可遇不可求,值得去馬

QQ 776 775 829 桑拿女 外围 学~生 妹妹 站街 良---家 洗浴 各类美-女资--料  發表於 2023-4-27 16:44
回復

高級會員

如果服務好,1000/90分鐘都可以考慮間中去下
回復

中級會員

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 垃圾回帖, 無視版規

查看全部評分

回復

中級會員

留言加分

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 分加在那裡? 灌水回帖, 無視版規.

查看全部評分

回復

高級會員

咁既服務, 又真係幾抵喎!
回復

中級會員

都好難約
回復

中級會員

搵日要約嚟試試
回復

金牌會員