新四台

查看: 37994|回復: 973

五寶9F嘉嘉 真 • 莞式服務(有真人相)

1萬

論壇元老

名稱:嘉嘉
地區:五寶大廈9樓
價錢時間:1000(90分鐘)
相頭:順眼姐姐組,禮貌有善,非大媽
身材:天然C波,微腩,PatPat圓潤

嘉嘉門口冇好似其他囡囡咁貼滿五顏六色嘅廣告語,只係寫咗唔同套餐嘅服務內容

首先沖個殘廢浴,房入面有張凳,座低之後手指頭都唔洗郁,嘉嘉就幫我將全身洗到乾淨晒,連腳指都洗埋。沖下又幫我按咗幾下肩,去到呢part已經覺得服務有保證

上床,開始莞式服務,有齊晒十一套,過水、波推、毛推、臀推,仲有不過唔記得咗。嘉嘉每套開始做前都會解釋返,佢聲稱跟正宗東莞師傅學過,係唔係我就唔清楚,不過係每一part都比心機做,絕對冇hea成份。佢會用晒全身敏感部位不停咁磨同推,好特別

之後開始dup,骨技ok,有種又酸又麻嘅感覺,事後真係感到肌肉有鬆咗。做埋毒龍,舒服。然後就開始做聽聞已經失傳,傳說中嘅空中飛人。第一次做感覺真係幾震撼,睇AV都冇見過咁刺激嘅花式,轉咗幾下後仲差啲走火
叫佢落返嚟正常吹,好好咁感受嘉嘉嘅吹工,佢可以一邊吹一邊賴袋袋,好爽。又於之前太刺激,插咗無幾耐嘅就出,下次要養精蓄銳再會會佢。最後沖涼唔趕,仲有按多幾嘢

一張金牛嘅價錢做90分鐘(其實過晒鐘),感覺嘉嘉係每分鐘都在服務。對比起某啲一樓一,本身已經冇服務再加個環吹就標榜係莞式服務吊高嚟買。佢都坦言覺得自己技術唔錯,唔按摩淨做part 2都有市場,不過都係鍾意做熟客多啲。佢話雖然每日做得幾個客,但係見到佢哋對服務滿意返轉頭覺得工作有滿足感

PS -假報告風氣犯濫,可能有啲師兄會對好評嘅報告有所懷疑。我只可以講我只係一位普通客人,質疑嘅可以搵返我嘅紀錄,我尋日先出post搵嘉嘉嘅contact

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 111威望 +1485 金錢 +1449 貢獻 +1398 信賴 +1356 收起 理由
LPLSL + 10 + 10 + 10 + 10
enjoy111 + 15 + 15 + 15 + 15
dllm89c + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
chucknino + 10 + 10 + 10 + 10
biglugi + 6 + 6 + 6 + 6 精彩內容
L_fatty + 20 + 20 + 20 + 20 求五寶9樓嘉嘉聯絡
gordon4141 + 20
qdi1998 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
gameyip + 11 + 12 + 10 + 9 多謝師兄,求五寶9樓嘉嘉聯絡,已加分.
tablet15 + 5 + 4 + 5 + 4
manc + 6 + 6 + 6 + 6 精彩內容
琦玉老師 + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
tom + 10 + 10 + 10 + 10
fungsan + 15 + 15 精彩內容
john1953123 + 15 + 15 + 15 + 15
Shokun27 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Robin88 + 15 + 15 真實報告
moneysniper888 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
CarryLi123 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
hk200538 + 5

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

加分支持

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 2024-5-2 09:48
QQ 892551098 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-9-5 17:10
QQ 1814 993 993 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-7-2 12:03
回復

金牌會員

好正,揾日要試下
回復

中級會員

莞式餐牌, 空中飛人
好令人懷念
回復

高級會員

我都試過!嘉嘉好服務!
回復

金牌會員

揾日試下
回復

金牌會員

真實報告,值得加分!
回復

2萬

論壇元老

1000 咁多服務都抵
回復

金牌會員

師兄,加爆咗分,有機會我都想試吓!
回復

限制會員

多謝分享

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50 灌水回帖, 無視版規

查看全部評分

回復