新四台

樓主: SChanC

如果囡囡話想做你女朋友(但你唔想),你會點做?

1萬

論壇元老

論壇元老

西門吹雪 發表於 2024-3-31 06:50
囡囡本來係公交車,俾錢就上得,而家囡囡改做的土,小D人上但揾多D,但始终都是公用汽車。 ...

表面上其他客冇part 3,最慘係被騙以為是唯一男朋友,事實上不只一個親密男朋友,,估計多達三至四人享用環保、中出及奶鮑的福利,不但要定期交家用養佢,而且又要冒着危險日日中出,隨時變雙失
回復

中級會員

williamchan9394 發表於 2024-4-2 13:39
表面上其他客冇part 3,最慘係被騙以為是唯一男朋友,事實上不只一個親密男朋友,,估計多達三至四人享用 ...

囡囡喺呢方面對佢啲男人都算公平, 其中一個奶嘢返嚟, 另外嗰啲必定受感染, 呢啲叫做齊歡唱同慶賀, 正所謂 不是 同年同月同日屌, 但是同年同月同日中招。
回復

中級會員

williamchan9394 發表於 2024-4-2 13:39
表面上其他客冇part 3,最慘係被騙以為是唯一男朋友,事實上不只一個親密男朋友,,估計多達三至四人享用 ...

呢.種技就最污糟, 唔知為 乜嘢, 可以同啲客玩到咁賤, 到頭嚟害人有害己。
回復

中級會員

雞始於是雞,冇感情可言, 但又唔係為咗錢, 只收公價, 但又可以給客唔帶袋裏面射。
回復

中級會員

Ktking 發表於 2024-4-4 12:37
雞始於是雞,冇感情可言, 但又唔係為咗錢, 只收公價, 但又可以給客唔帶袋裏面射。 ...

雞都是人 ,可能做到化境, 又或者嗰客搞得佢舒服, 好過自己拿錢去叫鴨。
回復

中級會員

Ktking 發表於 2024-4-4 12:37
雞始於是雞,冇感情可言, 但又唔係為咗錢, 只收公價, 但又可以給客唔帶袋裏面射。 ...

師兄,其實做呢得收入丰厚,間唔中揾到個插得舒服嘅男客,都幾好,就係觀塘我揾開好多年的囡囡,佢都話鐘意呢份工, 返工自由搵錢多,又有得舒服。
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

123BBT 發表於 2024-4-5 17:11
師兄,其實做呢得收入丰厚,間唔中揾到個插得舒服嘅男客,都幾好,就係觀塘我揾開好多年的囡囡,佢都話鐘 ...

之前有位觀塘囡囡同我講佢唔係咁隨便,要認定對方為男友先有得屌,我聽完得啖笑,因為據我所知去之前都係公開有part 3。我諗佢都係想搵返啲穩定男友,有長期飯票,呢件事之後我都好少搵佢,真係先呃人先要呃自己
回復

中級會員

123BBT 發表於 2024-4-5 17:11
師兄,其實做呢得收入丰厚,間唔中揾到個插得舒服嘅男客,都幾好,就係觀塘我揾開好多年的囡囡,佢都話鐘 ...

時代真的不同咗,做雞可以做到 敬業樂業,做到感覺光榮。
回復

中級會員

笑貧不笑娼, 有錢搵點解唔光榮
回復

中級會員

williamchan9394 發表於 2024-4-5 23:29
之前有位觀塘囡囡同我講佢唔係咁隨便,要認定對方為男友先有得屌,我聽完得啖笑,因為據我所知去之前都係 ...

師兄你講嗰個係咪我認識嗰個呢, 不如私信下大家互相交流
回復