新四台

查看: 12003|回復: 308

旺角新興文文+婷婷:雙飛大波+四手按摩+抓龍根のW體驗

1萬

論壇元老

論壇元老

自從冇咗舊新四台後,小弟已經冇寫過任何報告,究竟有乜野動力,驅使我喺新新四台寫第一個報告?
係愛呀?定係責任呀?係雙飛呀!

名稱: 文文+婷婷
地區: 旺角
地址: 新興大廈
價錢: $400
服務時間: 60分鐘
翻食指數: 18 (10分為滿分)

相頭: 6+8 (文文話佢都半退休了; 婷婷比較後生靚女,估計三十頭)
身裁: 8+8 (兩個都大波,雙重享受)
服務: 9+9 (斯文好傾,服務到位)
環境: 8(舊式單位格局,空間寬趟,有一次性床單、浴巾)

利申: 同另一位師兄 solarcity169 一樣,事前預約只係文文一個,去到現場先見到兩個囡囡同時在場,提供二人四手按摩服務,而且囡囡當時講得好清楚唔駛加錢,只係因為咁啱「緣份來到,自然有雙飛玩」。各位師兄,小弟有幸第一次講金句「人冇我有」,請唔好因為睇到呢個報告而走去預約「400蚊雙飛」咁核突,你要玩雙飛就要俾返合理雙飛價錢,正所謂「勉強無幸福」,唔好強人所難,令囡囡難做。

solarcity169 報告,可以參考呢度:
https://www.new141.online/bb/forum.php?mod=viewthread&tid=7640&fromuid=390

Part 1
自取其浴後,就上床去。由於小弟咁大個仔第一次「一對二」,其實一開始有點不知所措,好彩文文婷婷兩個都見慣大場面,態度熱情又親切,好快就「將冰山劈開」。

文文首先開背,婷婷就主力按下身,集中我最疲勞嘅小腿,同時採用呢個地方名物」磁叉進行攻擊,力度十足。

文文按到咁上下,就開始跪背,之後就施展佢
獨門秘技, 風筒+「佛笑油」加速肌肉鬆弛,第一次晌樓上骨享受另一種「吹功」,感覺非常特別。

Part 2

來到呢個環節,文文就開始推前列腺同抓龍筋,其實之前試過好多囡囡, 都係求其按幾下咁, 試過文文先至知乜嘢係真材實料, 佢好直接咁話小弟嘅前列腺「成劈嘢咁」,由初期抓唔到,到後期抓到冤冤痛痛咁,真係有好大分別。然後就要用返好多師兄晌其他報告成日用嘅句子 : 返到屋企好明顯感覺到小便暢通咗,射程又遠咗, 扯旗又高咗, 係以前咁多次偽抓龍筋之後都未試過有咁樣嘅效果。

終於去到正場,呢 Part 就唔講咁多喇!等師兄們親身領略一下箇中神秘,但係面前有四個波 (而且都係大波),明顯地兩隻手真係揸唔晒, 所以好快就抵不住面前
嘅衝擊, 乜嘢精華射晒出來喇!

正如 solarcity169 師兄一樣,小弟都真係未試過同時被兩個人侍侯,雖然係人生成就解鎖,但係一邊俾人搞下面 High High 地,上面又俾人按到痛痛地, 真係唔知可以點樣感覺同俾反應出來, 感覺係有啲奇怪嘅,不過整體來講,都係一次非常難得「可遇不可求」嘅極上體驗。

--

再次利申 : 小弟有幸第一次講金句「人冇我有」,各位師兄, 請唔好因為睇到呢個報告而走去預約「400蚊雙飛」咁核突,你要玩雙飛就要俾返合理雙飛價錢,正所謂「勉強無幸福」,唔好強人所難,令囡囡難做。

同時多謝 寬油仔 師兄俾文文嘅聯絡我,先至有呢次咁驚喜嘅體驗。

(小弟「第一次」出報告,希望大家可以加分,謝謝大家!)

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

評分

參與人數 61威望 +1021 金錢 +1028 貢獻 +1033 信賴 +974 收起 理由
五十過外 + 5 + 5 + 5 + 5
TinTin + 15 + 15 + 15 + 15
X-Men + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Hiihihi + 14 真實報告
poonsampo + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
5691 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
adm + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
stethoscope + 6 精彩內容
FkedUpBoy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
abcomg + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Cowcow + 15 + 15 + 15 + 15 分已加 睇完都扯扯地 師兄可否share 電話?.
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
siuming23456 + 15 + 15 + 15 + 15
super_6 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
benben11 + 15 + 15 + 15 + 15
yy227 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
hk8899 + 10 + 10 + 10 + 10
Kyleyim + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

never try 4 hands massage
回復

高級會員

多謝ching 報告, 已加分
可 PM contact 嗎..
回復

高級會員

非常羨慕,可否PM
回復

高級會員

請問有廣告嗎,可否PM,多謝師兄報告
回復

金牌會員

睇到都硬硬地
回復

中級會員

加分支持
回復

中級會員

恭喜師兄食到好野,小弟希望都有機會試試
回復

高級會員

加分支持「人冇我有」精彩報告.
回復

高級會員

四手報告點都要俾個讚
回復