新四台

查看: 2185|回復: 24

一次有趣經歷(2)

1萬

論壇元老

接住上一個post, 都係講返同一個囡囡, 為方便我就叫佢阿A, 求其作個名俾佢, 同佢本名無任何關係.

通常我都係放工之後搵阿A, 時間一般都會就返阿A, 有時早D有時夜D, 但一定會喺尾班車開出之前走, 而我想講既呢件事, 就係因為趕唔到尾班車而發生.

話說有一日我約阿A, 當日佢比較忙, 11點先有時間, 因為我約開兩個鐘, D鐘數我一定搭唔到尾班車, 平時我就一定算數下次先, 但嗰日我真係好倦, 想揼骨放鬆吓, 最後就應承咗呢個時間.

夠鐘上到去, A一如以往招呼我, 照慣例沖完涼做一次再揼骨之後再做一次, 時間就好快咁去到一點, 著好晒衫準備走嗰時阿A就問我,

A:
搭咩車走?
: D鐘數搭的士, 無晒其他車架啦.
A:
我今日咁忙搞到你咁遲先走得, 我俾返的士錢你.
: 傻啦, 應承你呢個時間就預咗, 百幾蚊的士錢又唔係俾唔起.
A:
最近呢度有人打劫, 我怕你有危險, 不如我送你去搭車
: 你傻架, 咁我走咗你一個人返來咪仲危險
A:
咁你不如喺到瞓一晚第二朝先走

就係咁我就第一次喺阿A間房過夜, 我話我瞓骨床得啦, A就話唔好怕我跌落床, 跟住佢就去鋪床攞張被出來, 我就除返晒D衫剩返條底褲就跳上床, A就換咗件睡衣加條底褲跟住都上埋床一齊瞓.

臨瞓前阿A同我講, 佢會瞓得好死, 行雷都唔會醒, 佢笑笑口咁警告我, 做乜都得但一定要戴套, 俾佢知道唔戴套就剪我啫啫餵狗, 我就話我瞓覺都係死豬咁, 火祝都唔醒, 加上做咗兩次無可能再做, 叫佢放心, 跟住就開開心心咁一齊瞓覺.

但係因為我瞓唔慣生保床, 所以都係咁醒,A又唔慣有人係隔離, 所以都一樣瞓得唔好, 瞓吓醒吓直到5點鐘, 我就同阿A, 都差不多有早班車,係時候要走, A就話好不過佢要食個早餐先, 佢二話不說就拉低我條底褲,一口就含落去, 我以前唔鍾意被人含, 所以阿A之前係無含過我, 呢一下真係好刺激, 令到我幾乎無可能再硬既細佬又再次硬起來, A就去攞套幫我戴,話我下面鬼死咁臭, 正一臭男人, 之後就一嘢坐落去, 最終大約六個鐘做咗三次, 破晒我記錄, 真係腳仔軟.

後記
, A之後同我講, 以前從來無男人喺佢間房過夜, 我係第一個, 有好多男人問過佢都無應承, 佢要求D男人租五星級酒店先會過夜, 最後得一個男人肯租酒店, 所以阿A話正確來講我係第二個同佢過夜的客人.

圖文不符, 呢個係近年我覺得後入最好睇既AV女優

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 12威望 +203 金錢 +203 貢獻 +198 信賴 +187 收起 理由
wkymail + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
eddygoh + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
1183 + 16 + 16 + 16 + 16 精彩內容
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
haruka + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
garyho + 15 + 15 + 15 精彩內容
littlecannon + 12 + 12 + 12 + 16 精彩內容
ayuking + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
jyuyondai + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
fishman888 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
tommy852 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
wingslee + 15 + 15 + 10 + 10 精彩內容

查看全部評分

回復

中級會員

未結婚係好玩D,我哩類點都要返屋企,又唔想放感情落去,無咁好玩
回復

1萬

論壇元老

人間小小妖 發表於 2024-3-20 14:28
未結婚係好玩D,我哩類點都要返屋企,又唔想放感情落去,無咁好玩

好多嘢都係點到即止就最好, 踩得太深永遠唔會係好事
回復

1萬

論壇元老

香港未試過,北上過夜有一次,皆因囡囡深圳晨早坐機。
香港試過幾次晨早7點上去瞓。
回復

1萬

論壇元老

Horny 發表於 2024-3-20 15:18
香港未試過,北上過夜有一次,皆因囡囡深圳晨早坐機。
香港試過幾次晨早7點上去瞓。 ...

晨早上去瞓, 你係玩完通宵之後去囡囡到瞓?
回復

高級會員

Ching 好文采

故事情節非常精彩, 簡直係夢寐以求.

外面D 女女, 我就未試過啦!!

以前D 女友就試得多

回復

1萬

論壇元老

wingslee 發表於 2024-3-20 16:10
Ching 好文采

故事情節非常精彩, 簡直係夢寐以求.

多謝讚賞, 放喺呢度, 大家當甜故睇就得, 高興既就加吓分當作鼓勵

回復

高級會員

hqi 發表於 2024-3-20 16:44
多謝讚賞, 放喺呢度, 大家當甜故睇就得, 高興既就加吓分當作鼓勵

已加分支持

回復

1萬

論壇元老

多謝支持
回復

1萬

論壇元老

羨慕C HING艷福不淺!
回復