新四台

查看: 2338|回復: 2

女朋友一樣@水之戀 蘋果

金牌會員

新141:http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18268

健身中心:WL
健身教練:蘋果

相頭:8.6/10 相頭好合我心水,面尖尖長頭髮,溫柔純真,識化妝,街見到一定會及
身材:8.2/10 大C波,好好手感,有長腿
服務:8.8/10

P1:揼骨唔算得上唔錯, 我感受到呢個蘋果好盡力服務,用溫柔力度去照顧我全身,穴位雖則唔係好準,不過好努力去按。我自己唔太受力,蘋果把聲好溫柔好好聽,好享受一邊跟佢輕鬆談天,一邊接受美容骨,讓我渡過左愉快既半小時。
P2:自動全高清,蘋果有d新手feel,我叫佢訓上我度,攬到佢實一實,裸體互磨身9成以上皮膚係痴住對方,極有feel,反身壓住佢,先kiss佢額頭,對望幾秒,蘋果真係靚,越望越有feel,試下咀對咀,碰左幾下,由小車上大車,隻手都係唔可以咁得閒,玩下隻鮑魚,女人用水做真係講得岩,玩到蘋果震左一下,用力夾實我隻手,佢話頂唔順要含下小弟弟,超有心機吹奏,無齒感表演,含得好實而條利係個頭頂不停打轉,唔會求期吹幾下就算,最後又車過,車住用手打出,落機手法溫柔,等我震完先停手。

家用:13魚
難得可以同一個清純靚女玩得投入,就好似同自己條女親熱一樣。

評分

參與人數 3威望 +50 金錢 +50 貢獻 +50 信賴 +50 收起 理由
Phwylai + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
Pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 Noted

查看全部評分

回復

中級會員

Thanks for sharing
回復

中級會員

蘋果我都搵過,真係好好玩
回復